COPENHAGEN COOKING

16. - 25. AUGUST 2024

I 2024 markerer vi både 20 året for Copenhagen Cooking og Det Nordiske Manifest og du er inviteret, når vi skal fejre en mindeværdig og kulinarisk rejse gennem et gastronomisk eventyr, der er langt fra slut endnu.

Igennem to årtier har vi dannet ramme om sensommerens helt store madfestival, hvor kokke fra ind- og udland, madhåndværkere, producenter, fødevareeksperter og passionerede madsjæle samles for at dele både tips, tricks, smagsindtryk og oplevelser på tværs af byen.  

Når vi igen dækker op til årets store madfest fra 16. - 25. august, så hylder vi madglæden og alle dem, der arbejder for at løfte dansk gastronomi. At fejre 20 år på madscenen er nemlig mere end bare en milepæl - det er bevis på et vedvarende engagement og en ambition om at skabe et rum, hvor gastronomi, kultur og fællesskab forenes. 

Vi glæder os til at byde dig velbekomme!

Nyt fra Copenhagen Cooking

København kåret til bedste kulinariske destination 2023 🎉

Dyk ned i World of Mouths Global Culinary Report 2023 og læs mere om de 10 bedste kulinariske destinationer og meget, meget mere.

Læs mere →
Kartoffelhelt #9 Magnus Carlsen

Magnus vandt kartoffelprisen i 2020 med opskriften på kartoffelvafler med kartoffeliscreme og nu deler han hemmeligheden.

Læs mere →
Kartoffelhelt #8: Adam Aamann

Mazarinkage lavet på kartofler? Vi behøves vist ikke sige mere. Læs med, når Adam Aamann deler den lækre opskrift!

Læs mere →
Kartoffelhelt #7: Takashi Saito

Lær at lave den takoyaki, når Saito deler opskriften på den lækre japanske ret - selvfølgelig med kartofler!

Læs mere →
Gæsteevaluering 2023

Hvad fungerede godt? Hvor var der plads til forbedring? Og hvilke ingredienser skal vi tilføje, så du har lyst til at deltage år efter år?

Læs mere →
Kartoffelhelt #6: Monika Madra-Pawlak

"Jeg er vild med kartofler! Og den er sågar en DNA-arvet grøntsag fra Polen, hvor jeg kommer fra"

Læs mere →

Højdepunkter fra Copenhagen Cooking