Copenhagen Cooking hylder hovedstadens madscene

Copenhagen Cooking er en årligt tilbagevendende madfestival i København. I slutningen af august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk til 10 dages fejring af hovedstadens madscene. 

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og være blandt de første til at høre om årets tema, og om hvornår vi åbner for tilmelding og billetsalg.

H.K.H. Prinsesse Marie er protektor for Copenhagen Cooking.


Festivalens sekretariat 

Copenhagen Cooking blev startet i 2004 af Wonderful Copenhagen. Sekretariatet har siden 2017 ligget i Food Organisation of Denmark (FOOD), der organiserer og afvikler festivalen, der i dag besøges af mere end 90.000 gæster.

FOOD er en non-profit organisation, der arbejder for at udvikle Danmark som madland, så maden bliver en vej til vækst, udvikling og oplevelser. Læs mere om FOOD her.

Copenhagen Cooking er muliggjort med støtte fra en række vigtige partnere. Læs mere om vores partnere her.