Copenhagen Cooking hylder hovedstadens madscene

Copenhagen Cooking er en årligt tilbagevendende madfestival i København. I slutningen af august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk til 10 dages fejring af hovedstadens madscene. 
Programmet byder på både danske og internationale talenter og består af fire spor:

  • Cooking i Byen

Cooking i Byen er festivalens åbne program. Her kan byens restauranter, kokke og kulturinstitutioner byde ind med særlige spiseoplevelser. Du kan læse mere om Cooking i Byen her.

  • Brancheevents

Festivalens Brancheevents er en programrække, hvor vi samler fødevare- og restaurationsbranchen til vidensdeling, erfaringsudveksling og inspiration. Her inviteres til debatter, symposier, workshops og netværksevents for og med branchens aktører. Læs mere her.

  • Festivalpladsen

På Israels Plads midt i København ligger Festivalpladsen, som er Copenhagen Cookings bankende hjerte. Hver dag præsenterer vi et varieret program med alt fra skæve spiseoplevelser til talks, workshops, skuekøkkener og madoplevelser, man kan dykke ned i. 

  • Høstfestival Frederiksberg

Høstfestival er et nyt initiativ, der bygger videre på den succesfulde høstfest. Høstfestival er en del af Copenhagen Cooking. Ambitionen er at engagere og involvere langt flere lokale virksomheder og organisationer fra Frederiksberg i et fælles høsttema - ”Fra jord til bord”

Du kan læse meget mere om de fire spor her.

Følg med her på siden, hvor vi løbende opdaterer med information om tilmelding af events til Copenhagen Cooking 2021.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev for arrangører og være blandt de første til at høre om årets tema, og om hvornår vi åbner for tilmelding og billetsalg.

H.K.H. Prinsesse Marie er protektor for Copenhagen Cooking.

Sekretariatet ligger i FOOD

Copenhagen Cooking blev startet i 2004 af Wonderful Copenhagen. Sekretariatet har siden 2017 ligget i Food Organisation of Denmark, der organiserer og afvikler festivalen, der i dag besøges af mere end 90.000 gæster.

FOOD er en non-profit organisation, der arbejder for at udvikle Danmark som madland, så maden bliver en vej til vækst, udvikling og oplevelser. Læs mere om FOOD her.

Copenhagen Cooking er muliggjort med støtte fra en række vigtige partnere. Læs mere om vores partnere her.