COPENHAGEN COOKING

16. - 25. AUGUST 2024

ENDELIG er ventetiden forbi - NU er årets festivalprogram offentliggjort! 

Der venter flere end 100 madoplevelser, når vi dækker op til et brag af en madfest i sensommersolen og du kan allerede nu gå på smagsopdagelse i programmet, der både byder på de ikoniske langbordsmiddage, smagninger, workshops, skuekøkkener, madmarkeder og meget, meget mere. 

Glæd dig til at opleve madglæden, når København danner ramme om årets helt store madfestival, mød de dygtigste madhåndværkere fra ind- og udland og kom med til unikke madoplevelser under åben himmel. 

I 2024 fejrer vi både 20-året for Copenhagen Cooking og Det Nordiske Manifest og gryderne kommer til at boble over med smagsindtryk, mens vi hylder alle dem, der arbejder for at løfte dansk gastronomi, kårer kålen som årets hovednavn og får besøg af vennerne fra den belgiske region Flandern. 

NYSGERRIG PÅ #COPENHAGENCOOKING2024?
HER ER EN SMAGSPRØVE PÅ, HVAD DER VENTER!

Nyt fra Copenhagen Cooking

Kålkanon #6: Niclas Granhøj Møller

Til daglig er Nicklas køkkenchef og ansvarlig for Rødders Køkken, men du kan også være heldig at støde på ham til forskellige grønne pop-up middage i København. Nu deler han opskriften på vidunderværktøjet: tørret surkål!

Læs mere →
Festivalprogrammet er landet!

Her er, hvad der venter, når vi dækker op madfestival fra 16. - 25. august 🎉

Læs mere →
Kålkanon #5 Kala Sung

Mød Kala Sung – en koreansk new yorker, der i årevis har beriget den danske madscene med kulinariske kogekunst og kåltips til alle smagsløg.

Læs mere →
Theis Vine er ny vinpartner

Tillad os at byde på en af årets mest velsmagende nyheder 🥂

Læs mere →
Kålkanon #4: Martin Gervard

Få både opskrift og inspiration til at lave muslinger med kål derhjemme!

Læs mere →
NU åbner tilmeldingen til Copenhagen Cooking

Vil du være en del af madfesten, når vi dækker op til Copenhagen Cooking 16. - 25. august? Så læs lige med her.

Læs mere →