Oplev smagen af et godt samarbejde
- bliv en del af Copenhagen Cooking 2024

Vil du være en del af madfesten, når vi dækker op til Copenhagen Cooking 16. - 25. august?
Så læs lige med her.

Copenhagen Cooking er en årlig madfestival med fokus på fællesskabet omkring måltidet, unikke madoplevelser og madglæde på tværs af hele byen. Hvert år dedikerer vi 10 sensommerdage til pop-up events, langbordsmiddage, workshops, smagninger og smagsindtryk i tæt samarbejde med byens restauranter, spisesteder, barer, kulturinstitutioner, producenter og passionerede madsjæle – og vi vil også meget gerne arbejde sammen med dig.

HVORFOR DELTAGE I COPENHAGEN COOKING?

Copenhagen Cooking er ikke bare en festival – det er en unik mulighed for at afprøve, teste og udforske smagfulde ideer, innovative håndværk og kulinariske traditioner. Med et mangfoldigt festivalprogram tilbyder vi madoplevelser for enhver smag, når vi fejrer gastronomiens mangfoldighed sammen med deltagere fra ind- og udland.

HVAD FÅR DU UD AF AT DELTAGE?

Eksponering
Du får øget synlighed både i branchen og i bybilledet, når du er en del af Copenhagen Cooking. Gennem omfattende markedsføring og mediedækning lægger vi os i selen for at udfolde årets program og skabe mest mulig opmærksomhed omkring vores værter.

Netværk
Copenhagen Cooking giver dig en enestående mulighed for at etablere, udvide og udvikle dit netværk i branchen. Mød ligesindede fagfolk, kokke og potentielle samarbejdspartnere - og kom med til aktuelle branchearrangementer både før, under og efter festivalen.

Innovation
Præsenter produkter, initiativer og kogekusnt for nysgerrig og engageret målgruppe – som platform er Copenhagen Cooking nemlig det ideelle sted at demonstrere innovation og gastronomisk kreativitet.

HVORDAN DELTAGER DU?

NU åbner tilmeldingen til Copenhagen Cooking 2024! Vil du være en del af årets festivalprogram? Så tilmeld dit event her. 

TILMELD EVENT
FREDERIKSBERG H?STFEST @CPHC 2023 Alec Andreev 060