Vil du modtage nyheder fra Copenhagen Cooking?

Skriv dig op til vores særlige nyhedsbrev for mad- og kulturbranchen og modtag nyttige informationer, praktiske oplysninger, datoer og meget mere - direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev
004 Langbordsmiddag I Magstræde Photo Kasper Krupsdahl © (1)

Vær med under Copenhagen Cooking 2023, når vi fejrer, at København er hjemby for vidunderlige spisesteder, dygtige madfolk og udpræget madglæde! 

Vi ser allerede nu frem til at byde gæsterne til bords den 18. - 27. august 2023, når vi sætter fokus på fællesskabet omkring måltidet og inviterer til madfestival. Hvert år omdanner vi København til én stor madfest henover 10 dage spækket med madoplevelser, langbordsmiddage og mad-entusiasme. 

KONTAKT OS

Hvad er det gode Cooking-event?

Samarbejde: For at skabe unikke og anderledes events vil vi meget gerne have, at alle events er et samarbejde mellem flere aktører. Det kan være en producent, en nabo-restaurant, en fiskehandler, gård, vinmager, brygger, gartner eller lign. Hvis du ikke lige har den gode idé, hjælper vi gerne med at matche jer med den rette samarbejdspartner.

Lækkerhed: Til et Copenhagen Cooking event SKAL der selvfølgelig være noget lækkert at spise – det hele handler jo om mad.

Læring: Vi vil gerne give gæsterne mere end en mæt mave med hjem. Man skal gerne gå klogere eller inspireret fra et Copenhagen Cooking event. Det kan være, at man har mødt en ny råvare, en ny producent, har fået en god historie om stedet, har hørt en talk eller en lille debat, lært at lave en ret, set et sted i byen, man ikke kendte, har mødt et nyt menneske... Mulighederne er mange. Igen hjælper vi gerne med inspiration.

Har du blot en spirende idé til et event, så tag også gerne fat i os – så kan vi sammen få stablet et fedt event sammen!

Da vi er en festival, som fokuserer på unikke events for festivalen, beder vi om, at alle events forholder sig aktivt til ovenstående principper. Derfor forbeholder vi os retten til at afvise arrangementer, som er uden for ovenstående kriterier.

Hvornår: Fredag den 18. august til og med søndag den 27. august.

Hvor: Copenhagen Cooking foregår på tværs af hele hovedstaden og involverer byens restauranter, spisesteder, kulturinstitutioner og meget mere! 

Hvordan: Alle kan tilmelde events, det eneste det kræver er at du har en god idé til et event og følger nedenstående retningslinjer for events.

Har du allerede den gode idé så tag gerne fat i os, eller tilmeld allerede nu din event i formularen herunder.

Tilmeld event