København kåret til bedste kulinariske destination 2023 🎉

København kåret til bedste kulinariske destination 2023 🎉

Dyk ned i World of Mouths Global Culinary Report 2023 og læs mere om de 10 bedste kulinariske destinationer og meget, meget mere.

For få øjeblikke siden offentliggjorde World of Mouth den længeventet "Global Culinary Report 2023"

- En rapport, der præsenterer en liste over de 10 bedste kulinariske destinationer i verdenen. Rapporten indkapsler over 6000 personlige anbefalinger fra 600 nøje udvalgte eksperter og breder sig over 2000 globale kulinariske destinationer. 

København kåret som bedste destination
København kan kalde sig "The Best Culinary Destination 2023", efterfulgt af London, New York og Tokyo og i følge eksperterne er det særligt byernes evne til at præsentere en unik kulinarisk identitet og deres bidrag til den globale gastronomi, som har bragt dem forrest på listen. 

Endnu flere (specielle) priser
I rapporten kan nysgerrige madsjæle også dykke ned i de såkaldte Special Awards, der blandt andet uddeles til restauranten Table af Brune Verjus i Paris, som kan kalde sig "Restaurant of the Year", restauranten Mountain Beak Street i London, som er "The 'Best Newcomer'" og restauranten Lima i Peru, der løber med titlen "The Bubbling under destination of 2023". 

Og så er det også i denne globale rapport, at du kan læse meget mere om årets kulinariske trends, højdepunkter, drømme, visioner og meget, meget mere. Du kan downloade rapporten direkte i linket herunder. 

World of Mouth er en uafhængig guide til anbefalingsværdige restauranter på tværs af hele verdenen. Læs mere om dem - og deres gratis app her. 

The Global Culinary Report 2023 by World of Mouth PDF-dokument