Vær med i programmet

København er hjemsted for fællesspisning og madglæde på tværs af hele byen - i hvert fald, hvis du spørger os! 

Det sætter vi fokus på under Copenhagen Cooking fra den 16. - 25. august 2024, når vi inviterer alle interesserede til at være en del af madfesten, som består af lækre madevents i hele byen sammen med en række af byens bedste, dygtigste og sjoveste madfolk.

Vi ønsker, at skabe et så alsidigt program som muligt så, at vores gæster for alvor kan gå på opdagelse i Københavns mangfoldige udbud af spiseoplevelser.

Hvis du er et spisested, butik, marked, producent, kulturinstitution eller andet, og du har lyst til at bidrage med gode madoplevelser i København, kan du byde ind med events Copenhagen Cooking. Alle kan tilmelde events, det eneste vi kræver er, at I har en god idé og har tænkt over de nedenstående krav for events.

TILMELD EVENT
FLUID FESTIVAL PRIDE BRUNCH @CPHC 2023 Alec Andreev 28

Hvad er det gode Cooking-event?

Events på Copenhagen Cooking skal være enestående, hvilket betyder, at indholdet eller omgivelserne skal være noget, man ikke normalt kan opleve. Og så skal det naturligvis have et gastronomisk omdrejningspunkt.

Her kan du læse mere om det gode event, eksempler på typer af events og indslag, hvad du skal overveje og hvorfor du ikke behøver at genopfinde den dybe tallerken for at være en succes. Og at du kan være med uanset om du er restaurant, kantine, producent, kulturinstitution eller noget helt femte. 

Har du blot en spirende idé til et event, men er ikke sikker på, hvordan den skal bæres videre? Så tøv endelig ikke med at tage fat i os – vi hjælper dig gerne videre.

Kontakt os
Copenhagen Cooking Festival 2022 Alec Andreev 09 1200Px

Ting at overveje, før du tilmelder et event

At være vært eller partner på Copenhagen Cooking, skal give mening hele vejen rundt; ikke mindst økonomisk og praktisk.

Budskab
Hvad er det vigtigste, du vil kommunikere til gæster/deltagere/publikum? – Hold dig til et eller to skarpe budskaber

Mindre er (nogen gange) mere
Hvordan får du maksimal effekt uden at slå knuder på dig selv? Du behøver ikke genopfinde den dybe tallerken. Hold dig til det, du er god til og sæt baren højt, men vær realistisk omkring dine ressourcer.

Meningsfulde samarbejder
Når 2 + 2 = 5. Det kan være enormt værdifuldt at indgå
samarbejde med andre og løfte i flok. Kender du selv nogen eller skal vi sætte dig i kontakt med en god partner?

Økonomi
Lav et realistisk budget, så du er sikret at økonomien hænger sammen for dig – også hvis du ikke får udsolgt. Tommelfingerreglen er, at du skal være glad ved 80 % belægning og lykkelig ved 100 % belægning.

Kontakt os, hvis du har brug for sparring.

Kontakt os
L1280256 Copy

Inspiration

Formatet for et event til Copenhagen Cooking kan være mange: smagning, rundvisning, workshop, middag, frokost, brunch, koncert, foodwalk, talk, debat. 
Eneste krav er,  at der et gastronomisk omdrejningspunkt for dit event og at det er en enestående oplevelse for dine gæster, hvilket kan du opnår på to forskellige måder.

Enestående lokation
Her skal man tænke på, at gæsten får en spiseoplevelse et sted de normalt ikke kan komme til eller ikke forbinder med at spise. 
Det kan også være en restaurant der tager sin normale menu med til nye steder eller samarbejdspartnere.
På festivalen har vi blandt andet haft: middag i Bispebjerg Hospitals haver samt køkken, middag på gangbroen i Lufthavnen, dessertfrokost på gade, rundvisning og smagning i forskellige fødevareproduktioner, Shabbath i Det Jødiske Informationscenter og ikke mindst vores egen Frederiksberg Høstfest ned ad Frederiksberg Allé. 

Enestående situation
Her skal man tænke på, at vi som festival gerne vil understøtte det unikke i en vant lokation. Her kommer det enestående ved dit event til sin ret, når man for en dag kan opleve noget helt andet i jeres omgivelser. Det kan være man som restaurant har lyst til at sætte musik til maden eller hive sin leverandører ind og sætte fokus på deres produkter.  

Pssst.. Kunne du godt bruge lidt inspiration? Dyk ned i programmet for 2023 her. 

FAQ for værter
Copenhagen Cooking Festival 2022 Alec Andreev 63 1200Px

Vil du modtage velsmagende nyheder?

Tilmeld dig FOODs branchebrev. Få nyt om vores festivaler og brancheaktiviteter, og hold dig opdateret på maddanmark.

Tilmeld nyhedsbrev