Suhrs Højskole: Smag på chokolade med Friis-Holm

Cooking i byen · Indre by Suhrs Højskole

Kom til en eftermiddag fyldt af smag og læring med Mikkel Friis Holm, stifter af Friis-Holm og verdensmester i flere chokoladekatagorier. Mikkel Friis Holm indfører dig i den ædle kunst at lave chokolade fra dyrkning over høst og fermentering og til bønnerne ender på hans chokoladefabrik i Herslev bliver til verdens bedste chokolader.

Suhrs Højskole har fundet de fremmeste og mest passionerede eksperter på hver deres område. Denne er en ud af i alt 4 smagninger på hhv. kartofler, eddike, chokolade og naturvin. De afholdes alle torsdag d. 25. august hhv kl 16.30 og kl 19.00. Der er mulighed for at deltage i fællesang forud for smagningerne kl. 16.30.

Om Suhrs Højskole
Smagningerne foregår på Suhrs Højskole i Pustervig 8. Suhrs Højskole er Danmarks eneste madhøjskole med fokus på mad, bæredygtighed og kultur. 

Læs mere om Suhrs Højskole på www.suhrs.dk
Og følg med på Instagram og Facebook

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
25.08
19.00 – 20.30 150 kr.

Find event

Suhrs Højskole
Pustervig 8
1126 København K

Chocholate tasting with Friis-Holm

This event will be held in Danish.