Suhrs Højskole: Smag på chokolade med Friis-Holm
Kom til en eftermiddag fyldt af smag og læring med Mikkel Friis Holm, stifter af Friis-Holm og verdensmester i flere chokoladekatagorier. Mikkel Friis Holm indfører dig i den ædle kunst at lave chokolade fra dyrkning over høst og fermentering og til bønnerne ender på hans chokoladefabrik i Herslev bliver til verdens bedste chokolader.
Suhrs Højskole har fundet de fremmeste og mest passionerede eksperter på hver deres område. Denne er en ud af i alt 4 smagninger på hhv. kartofler, eddike, chokolade og naturvin. De afholdes alle torsdag d. 25. august hhv kl 16.30 og kl 19.00. Der er mulighed for at deltage i fællesang forud for smagningerne kl. 16.30.
Om Suhrs Højskole
Smagningerne foregår på Suhrs Højskole i Pustervig 8. Suhrs Højskole er Danmarks eneste madhøjskole med fokus på mad, bæredygtighed og kultur.
Læs mere om Suhrs Højskole på www.suhrs.dk
Og følg med på Instagram og Facebook