Kål i børnehøjde

Cooking i byen · Frederiksberg Børnemuseet Fit for english speakers

Bliver der rynket på næsen, når der er kål på menuen derhjemme? Det vil Børnemuseet gerne ændre på, når de inviterer til workshop om og med kål for de mindste.

Børnemuseet åbner i forbindelse med Copenhagen Cooking dørene til en masse sjove madoplevelser! I år går Børnemuseet nye veje. De går nemlig i kål!

Kom og smag på grønkålschips, lav kåldeller med kålremo eller vær med til at lave dine egne kålcupcakes. Kål er en overset superfood og noget af det sundeste, du kan sætte tænderne i. Børnemuseet slår et slag for kålen og gør børnene en smule klogere på de forunderlige kål.

Når børnene har lavet maden, spiser vi sammen.

Om Høstfestival under Copenhagen Cooking
Høstfestival er en ny madfestival på Frederiksberg. Festivalen består af flere forskellige underkoncepter hvor byens restauranter og andre aktører kan byde ind med bl.a. middage, workshops og fortællinger med høst som omdrejningspunkt. Høstfestival er støttet af Frederiksberg Fonden.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
26.08 27.08
15.00 – 17.00 175 kr.

Find event

Børnemuseet
Svanholmsvej 3A
1905 Frederiksberg

Cabbage for kids

Having problems getting your kids to eat cabbage? The Children's Museum would like to change this when they invite children to a workshop about and with cabbage.


During Copenhagen Cooking, the Children's Museum opens its doors to a lot of fun dining experiences! This year, the Children's Museum is taking new paths. Join the event and taste kale ships, make cabbageballs with cabbage remoulade or help make your own cabbage cupcakes. Cabbage is an overlooked superfood and some of the healthiest you can put the bits in. The Children’s Museum strikes a blow for the cabbage and maybe you even fly from here on biogas. Whatever happens, the kids will leave a little wiser on cabbage.


When the children have made the food, we eat together.