Bliver der rynket på næsen, når der er kål på menuen derhjemme? Det vil Børnemuseet gerne ændre på, når de inviterer til workshop om og med kål for de mindste.
Børnemuseet åbner i forbindelse med Copenhagen Cooking dørene til en masse sjove madoplevelser! I år går Børnemuseet nye veje. De går nemlig i kål!
Kom og smag på grønkålschips, lav kåldeller med kålremo eller vær med til at lave dine egne kålcupcakes. Kål er en overset superfood og noget af det sundeste, du kan sætte tænderne i. Børnemuseet slår et slag for kålen og gør børnene en smule klogere på de forunderlige kål.
Når børnene har lavet maden, spiser vi sammen.
Om Høstfestival under Copenhagen Cooking
Høstfestival er en ny madfestival på Frederiksberg. Festivalen består af flere forskellige underkoncepter hvor byens restauranter og andre aktører kan byde ind med bl.a. middage, workshops og fortællinger med høst som omdrejningspunkt. Høstfestival er støttet af Frederiksberg Fonden.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.