Olivenolie smagning med Catherine Fogel

Festivalpladsen · Vesterbro Olivoteque Fit for english speakers

Tag med på en smagsrejse gennem Europas bedste olivenolier! Under kyndig vejledning af Catherine Fogel smager vi på olivenolier fra Spanien, Italien, Frankrig, Grækenland og Portugal – og oplever, hvordan olien ændrer smagen af maden, den kombineres med.

Du lærer at identificere olivenoliens smagsnuancer, kvalitet og karakteristika, samtidig med at du opdager, hvordan den spiller sammen med forskellige fødevarer.

Din vært
Catherine Fogel er en af Europas førende olivenolieeksperter med 23 års erfaring inden for smag, kvalitet og blending af ekstra jomfruolivenolie. Hun er professionel olivenoliesmager, panelleder i Málaga og international smagsdommer. Hendes egne olivenolieblends har opnået to platinum- og to guldmedaljer.

Gennem Olivoteque arbejder hun med at udbrede viden om olivenolie og dens rolle i gastronomi. Til denne smagning guider hun dig gennem Europas bedste olivenolier og viser, hvordan smagen udvikler sig – både alene og i samspil med mad.

Vær opmærksom på, at den angivne pris tillægges et billetgebyr.

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
17.08
12.45 – 13.30 199 kr.

Find event

Gastrotools-teltet på festivalpladsen
Flæsketorvet 45
1711 København V

Olive Oil Tasting with Catherine Fogel

Embark on a flavor journey through Europe’s finest olive oils! Under the expert guidance of Catherine Fogel, we will taste olive oils from Spain, Italy, France, Greece, and Portugal—and experience how the oil transforms the taste of the food it accompanies.


You will learn to identify olive oil’s flavor nuances, quality, and characteristics while discovering how it interacts with different foods.


Your host
Catherine Fogel is one of Europe’s leading olive oil experts, with 23 years of experience in tasting, quality assessment, and blending of extra virgin olive oil. She is a professional olive oil taster, panel leader in Málaga, and an international tasting judge. Her own olive oil blends have won two platinum and two gold medals.


Through Olivoteque, she works to spread knowledge about olive oil and its role in gastronomy. In this tasting session, she will guide you through Europe’s finest olive oils and demonstrate how flavors evolve—both on their own and in combination with food.


Please note that the price listed doesn't include the additional ticket fee.