Smag på Sydfyn

Festivalpladsen · Vesterbro Kulinarisk Sydfyn

Mød en flok passionerede sydfynske fødevareproducenter, når de gæster hovedstaden for en enkelt dag. De har sammensat en hel menu af småretter, lavet af alle de smagfulde, sydfynske specialiteter.

Du kan blandt andet smage saftigt lammekød fra Vikingefår, der har græsset i strandengene på Skarø, sennep fra en lille sennepsfabrik i Svendborg, lækre lemonader og spicy saucer fra Langeland, charcuterie af økologisk Angus-kvæg, sprøde salater, velsmagende svampe – og is, der laves i det sydfynske øhav, men som har vundet priser langt udenfor landets grænser.

Retterne serveres af producenterne selv, så du ud over en lækker menu får mulighed for at snakke med dem og høre historierne bag alle de velsmagende produkter.

Dine værter
I de sidste 25 år har Kulinarisk Sydfyn arbejdet for at fremme de sydfynske råvarer og fødevareproducenter. Kulinarisk Sydfyns store Fødevaremarked i Svendborg var det første af sin slags i landet, og det afholdes stadig hvert år i den sidste weekend i juni.

Under Copenhagen Cooking har Kulinarisk Sydfyn samlet en passioneret flok sydfynske fødevareproducenter, der præsenterer en hel menu af sydfynske smagsoplevelser midt i København.

Du kan glæde dig til at møde:
Svendborg Sennepsfabrik
Skarø Naturpleje 
Micro-Greens Danmark 
Havsmag
MayMays
Fredmosekonen
Skarø Is
Leanders
KildegaardButik
Steensgaard

Instagram
Facebook
Hjemmeside

I tilfælde af dårligt vejr...
Vi tager imod i to store telte på Festivalpladsen, så det bliver hyggeligt – selv i regnvejr.

Bemærk at billetprisen er eksklusiv billetgebyr

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
18.08
11.30 150 kr.
12.30 150 kr.
13.30 150 kr.

Find event

Festivalpladsen
Flæsketorvet 45
1711 København V

Bite into South Funen

Meet a group of passionate South Funen food producers when they visit the capital for a single day. They've put together a whole menu of small dishes made from all the tasty South Funen specialties.


You can taste juicy lamb from Viking sheep that have grazed in the meadows on Skarø, mustard from a small mustard factory in Svendborg, delicious lemonades and spicy sauces from Langeland, charcuterie from organic Angus cattle, crispy salads, tasty mushrooms - and ice cream that is made in the South Funen archipelago, but which has won awards far beyond the borders of Denmark.


The dishes are served by the producers themselves, so in addition to a delicious menu, you get the chance to talk to them and hear the stories behind all the tasty products.


Your hosts
For the past 25 years, Kulinarisk Sydfyn has worked to promote South Funen’s local ingredients and food producers.
Kulinarisk Sydfyn’s large Food Market in Svendborg was the first of its kind in Denmark, and it is still held every year on the last weekend of June.


During Copenhagen Cooking, Kulinarisk Sydfyn gathers a passionate group of South Funen food producers to present a full menu of South Funen taste experiences right in the heart of Copenhagen.


Get ready to meet some of South Funen’s finest food producers:
Svendborg Sennepsfabrik
Skarø Naturpleje 
Micro-Greens Danmark 
Havsmag
MayMays
Fredmosekonen
Skarø Is
Leanders
KildegaardButik
Steensgaard


Instagram
Facebook
Hjemmeside


In case of bad weather...
We will welcome guests in two large tents at the Festival Grounds, so it will be cozy – even in rainy weather.


Please note that the price listed doesn't include the additional ticket fee.