Langbordsmiddag med løget i fokus

Cooking i byen · Indre by Københavns Fødevarefællesskab (KBHFF)

Tag med til en sanselig og hyggelig langbordsmiddag, hvor løget får lov at træde i rampelyset. Vi serverer en række delte retter, hvor løget indgår i utallige varianter og viser, hvor mange smagslag den ellers ydmyge grøntsag rummer. Undervejs får vi besøg af nogle af KBHFF’s egne avlere, som deler deres viden og fortæller om løgets mange facetter – fra jord til tallerken. Maden til denne middag indeholder løg fra danske avlere, nøje udvalgt med omtanke og passion for bæredygtighed og kvalitet. Løgene er lokalt dyrket og følger sæsonens rytme. Kom og vær med til en hyggelig aften i fællesskabets tegn, med fokus på nærvær, bæredygtighed og gode smagsoplevelser.

Din vært
KBHFF er et medlemsejet og -drevet fællesskab, der tilbyder økologiske, lokale og sæsonbaserede grøntsager direkte fra mindre danske landbrug. Som medlem bidrager man med frivilligt arbejde og bliver en aktiv del af en mere retfærdig og bæredygtig fødevaremodel. KBHFF er både et grøntsagsfællesskab og et socialt fællesskab, hvor vi sammen arbejder for et mere bæredygtigt fødevaresystem.

Hjemmeside
Instagram

Bemærk at billetprisen er eksklusiv billetgebyr

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
20.08
13.00 – 15.00 85 kr.

Find event

Frederiksberg Fælleshave
Stockflethsvej 2
Vej 10
2000 Frederiksberg

Long-table dinner with focus on onion

Join us for a sensory and cozy long-table dinner where the humble onion takes center stage. We’ll serve a variety of shared dishes showcasing the onion in countless forms, revealing the many layers of flavor this unassuming vegetable holds. During the evening, some of KBHFF’s own growers will join us to share their knowledge and stories about the onion’s many facets – from soil to plate. The food for this dinner features onions from Danish growers, carefully selected with care and passion for sustainability and quality. These onions are locally grown and follow the rhythm of the seasons. Come and be part of a warm evening focused on community, presence, sustainability, and delicious flavors.


Your host
KBHFF is a member-owned and member-run food collective offering organic, local, and seasonal vegetables directly from small Danish farms. As a member, you contribute through volunteer work and become an active part of a fairer and more sustainable food model. KBHFF is both a vegetable co-op and a social community, where we work together toward a more sustainable food system.


Website
Instagram


Please notice that the price will be added a ticket fee.