Kogebogsliv og køkkenkærlighed med Eva Hurtigkarl
Hvordan skaber man måltider, der både er smukke, smagfulde og realistiske i en travl hverdag?
På Køkkenscenen deler Eva Hurtigkarl ud af sin nyeste kogebog og viser, hvordan enkle retter kan løftes med små greb og store intentioner. Med udgangspunkt i sin kulørte, kærlige madfilosofi demonstrerer Eva en ret fra bogen og fortæller undervejs om værtskab, kreativitet og det at samle mennesker omkring bordet.
Samtalen modereres af Trine Krebs, der sørger for at binde oplevelsen sammen – og publikum får naturligvis en lille smagsprøve undervejs.
Din vært
Eva Hurtigkarl er kok, madskribent og forfatter. Hun er vokset op i en kokkefamilie og har siden barndommen haft hjemmelavet mad og gæstebud som en naturlig del af livet. I dag er hun kendt for sin varme og uprætentiøse tilgang til madlavning – og sit evige overskud som vært.
Hendes nyeste bog Spis med rummer 44 opskrifter til både fest og hverdag – og er fyldt med ideer til, hvordan man samler mennesker omkring bordet. Til daglig er Eva kok for det internationalt anerkendte modebrand GANNI.