Udsolgt

Fællesspisning og kartoffelkram med restaurant Lola og Bettina Buhl

Cooking i byen · Frederiksberg Lola

Bliv klogere på kartoflens Danmarks historie og lad dine smagsløg få et kærligt kartoffelkram, når madhistoriker Bettina Buhl og kok Rune Toft fra restaurant Lola gæster Medborgercentret Nordens Plads.

Program
17.00 Fælles velkomst i den smukke byhave Nordens Have. Bettina Buhl fører os igennem kartoflens overraskende spændende Danmarkshistorie – vidste du, at kartoflen kom til Danmark via kagebordet?

17.30 Så er der serveret! David Selvan har tryllet den gyldne knold, kartoflen, om til en skøn omgang aftensmad, som vi spiser i samlet flok i Medborgercentret

20.00 Tak for i aften

Dine værter
Bettine Buhl er madhistoriker og museumsinspektør på Det grønne museum. Og så er Bettina medlem af Danmarks Kartoffelråd.

detgroennemuseum.dk
Instagram

David Selvan er mester i det indiske køkken og har været med fra dag et på restaurant Lola, som er kendt for dygtigt at bruge alverdens krydderier og kombinere med danske økologiske råvarer.

restaurantlola.dk
Instagram

I tilfælde af regn ...
Så afholdes Bettina Buhls oplæg indenfor i Medborgercentret.

Kartofler i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2023 er kartoflen og derfor får den under overskriften Kartoffelkram en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre den ydmyge knold sexet igen.

Kartoflen er nemlig fuld af smag, billig, den mætter, strutter af virilitet og er god for både krop og klima - og så vokser den overalt i vores jord. Se alle madevents med kartoflen i fokus her og køb årets kartoffelplakat af Pine Cone Project her.

Kartoffelkram er støttet af Kartoffelafgiftsfonden.

Bemærk, at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
21.08
17.00 – 20.00 65 kr.

Find event

Medborgercentret Nordens Plads
Nordens Pl. 16A
2000 Frederiksberg

Communal dining and potato love with restaurant Lola and Bettina Buhl

This event is unfortunately not fit for English speakers.