En velsmagende nyhed!

Når Copenhagen Cooking atter vender tilbage for at omdanne København til én stor madfest fra 16. – 25. august, så bliver det med en ny vinpartner om bord(et).

I år kan vi nemlig byde Theis Vine velkommen i vores lille madglade familie og du kan godt glæde dig til at opleve både vine og dygtige folk til vores egne events, i det åbne program og på vores festivalplads.

For os handler dette partnerskab om en fælles interesse i at gøre sig umage  for at fremhæve det bedste gastronomien har at tilbyde og det gør vi ved at forene to essentielle elementer i vores madkultur - nemlig vin og mad.  

Theis vine er eksperter i kvalitetsvine, især fra Bourgogne, men deres sortiment inkluderer også topvine fra regioner som Bordeaux og lang række andre spændende vinrområder. 

Ved at gå sammen med Theis Vine kan vi tilbyde vores gæster en komplet og smagfuld festivaloplevelse. Som festivalgæst kan du se frem til at udforske en verden af mad og vin, når Theis Vine bringer deres passion for gode dråber ind i hver eneste bid under Copenhagen Cooking.

Sammen med Theis Vine glæder vi os til at byde alle tørstige og nysgerrige madentusiaster velkommen til en uforglemmelig festival, hvor mad og vin forenes under åben himmel på smukkeste vis.  

Hvem er Theis Vine 🍇

Theis Vine har hjemme i Charlottenlund og er synonym med indbydende vinoplevelser fra hele verden. Deres udvalg af kvalitetsvine spænder fra rødvin, hvidvin og rosévin til champagne og andre velsmagende vine.

Siden 1994 har Theis Vine impoteret vine direkte fra nogle af verdens førende vinproducennter. Deres mangeårige kontakter og dybe relationer til vinhusene sikrer den bedste vinoplevelse og mens Bourgogne-vine er hovedfokus og specialitet, så rummer porteføljen også skatte fra Bordeaux, Ribera Del Duero, Priorat, Torscana og Piemonte samt et udvalg af spiritus.