Olivenoliesmagning & pairing: Smag nogle af de bedste olivenolier med Oliviers & Co
Hvad vil det sige at en olivenolie er ekstra jomfru? Og hvorfor dumper så mange olivenolier i Fødevarestyrelsens tests?
Hvilken slags olivenolie kan man putte på yoghurt med frisk frugt til morgenmaden? Og hvilken olivenolie passer bedst til sommerens tomater?
Dyk ned i den gode olivenolies verden med eksperterne Nina Vestmark Christiansen og Mikkel Toft Madsen fra Oliviers & Co. De to olivenolienørder vil præsentere nogle af de bedste olivenolier fra årets høst og guide i, hvordan man kan lege med olivenolier med forskellige smagsprofiler i køkkenet.
I skal smage på olivenolie rent, og efter smagningen får I lette anretninger, hvor de forskellige olivenolier bliver sat i spil med sensommerens vidunderlige råvarer til denne særlige Copenhagen Cooking smagning.
Dine værter:
Nina og Mikkel er olivenolienørder, og de står bag Oliviers & Co butikkerne på Gammel Kongevej på Frederiksberg og i TorvehallerneKBH. Her har de specialiseret sig i de bedste ekstra jomfru olivenolier, gode eddiker og nøje udvalgte delikatesser fra Middelhavsområdet.
Begge har uddannet sig i olivenoliens verden hos den italienske olivenolieskole ONAOO, og Nina er certificeret professionel olivenoliesmager.