PROVENCE ER ÅRETS VENSKABSREGION UNDER COPENHAGEN COOKING
Copenhagen Cooking 2025 byder Provence velkommen til årets festival. Kom og fejr et solrigt køkken og en rig kulturarv. Mellem Ventoux og Middelhavet, Haute-Provence, Verdon og Estérel, tag på en uforglemmelig rejse gennem de mange dufte og smage med os!
Provence, den ikoniske region i det sydøstlige Frankrig, fremkalder billeder af bølgende lavendelmarker, farverige markeder og maleriske bjerglandsbyer. Men regionen har meget mere at tilbyde dem, der tager sig tid til at lade sig overraske.
Vi er faldet for regionens dybe kærlighed til sæsonbaserede råvarer, stolte madtraditioner og sans for livets gode smag. Ligesom Copenhagen Cooking hylder det nære, det ærlige og det fællesskabende i maden, lever Provence sit gastronomiske liv i takt med årets rytme – fra forårets spæde asparges til vinterens sorte trøfler. Det er netop denne passion og autenticitet, der har fået Copenhagen Cooking til at falde for det gastronomiske Provence – en region, hvor mad ikke bare er noget, man spiser, men noget, man samles om hele året.
Og vi tør godt sige: Hvis du ikke allerede er forelsket i det sydfranske, så vil Provence uden tvivl vinde både dit hjerte – og dine smagsløg – under Copenhagen Cooking.