Glæd dig til, at Copenhagen Cooking igen forvandler Flæsketorvet i Kødbyen til et sandt mekka af madglæde! Her kan du udforske delikate smagsoplevelser fra Provence samt møde de passionerede producenter bag. Du kan opleve sjove og kreative workshops, få nye perspektiver fra vores inspirerende scener og nyde et koldt glas i én af vores barer, mens du mærker stemningen. Vi hylder også vores allesammens køkkenhelt, løget – og byder selvfølgelig på masser af andre overraskelser.
Udforsk hele det spændende festivalprogram lige her.
Hotdogværksted med Lunas Køkken og Morgendagens Madtalenter
Kom til et sjovt og smagfuldt Hotdogværksted, hvor både børn og voksne kan være med. Her lærer du at lave lækre toppings fra bunden: Rør din egen mayo, fritér sprøde, gyldne løg og prøv kræfter med andre smagsfulde elementer. Til sidst runder vi af ved pimpestationen, hvor du bygger din helt egen drømmehotdog.
Hotdogværkstedet er skabt i samarbejde med Kohberg og Slagter-Riget.
Provence på festivalpladsen
Oplev de ægte smage og stolte madtraditioner fra Sydfrankrig, når kokke og madentusiaster fra Provence gæster Copenhagen Cooking 2025. Glæd dig til et sansefyldt program med madlavningskurser, masterclasses, smagninger – og hyggelige pétanque-turneringer Dansk Petanque Forbund, Provence og Copenhagen Cooking i ægte provencalsk stemning.
Pizza Champion Cup DM 2025
Oplev en spritny konkurrence til Copenhagen Cooking, hvor Danmarks bedste pizzabagere skal dyste om titlen som Pizza Chef of the Year 2025 og Danmarks Bedste Gourmetpizza 2025!
Gastrotools-teltet
Her er der fuld knald på madglæden og fællesskabet. Vær med i den populære pizzakonkurrence, syng med til musikbingo eller deltag i en af de mange madworkshops.
Vi tilføjer hele tiden flere aktiviteter, men du kan allerede nu se frem til:
- Fredagsbar med Gastrotools
- Rosésmagning med Signe Wulff og Theis Vine
- Løg-kimchi Workshop med Kala, Kimchi-Dronningen
- Pizza Champion Cup DM 2025
- Hvordan Brian Mark blev verdens bedste kok – vejen til Bocuse d’Or-guldet
- Pizzamiddag med Gorm, Il Fornaio & Venner
- Øl-musik-bingo med Peech!
- Pizzaskole med Gorm Wisweh
- Provencalsk flødebolleworkshop med Glean
- Olivenolie smagning med Catherine Fogel
- I køkkenet med Adam Price og Gastrotools – lyt, smag og få grej med hjem
- Workshop: Lav din egen chiliolie
- Smag på Provence – olivenoliesmagning med Oliviers & Co
Køkkenscenen
Her kan du opleve inspirerende talks, debatter og samtaler med spændende gæster fra madens og kulturens verden. Et samlingspunkt for idéer og indsigt. Glæd dig til:
- Claus Meyer & Axel Månsson
- Adam Aamann & Jens Kjeldahl
- Easy Peacy x Gasa Odense
- Umut Sakarya
- Eva Hurtigkarl
- Etiopiske smage
- Silent Disco under åben himmel – med Rikke Brox & Copenhagen Cooking
- Sansebar med Rasmus Bredahl x Rix Bronx
- Okse på dagsordenen (støttet af Kvægafgiftsfonden)
- DJ MovieStarPlanet
- Gudstjeneste med Louise Britze
- Vi tager en status på økologien - hvor langt er vi egentlig?
- Trine Krebs
- Nick Curtin
- Richo BossHans
- Erik Jørgensen
- Rasmus Prehn
- Julia Lahme
- Kvægdebat (støttet af Kvægafgiftsfonden)
- Trine Krebs
- Søren Egge Rasmussen
- Franciska Rosenkilde
- Christian Fromberg
- Sybille Kyed
- Michael Allerup
- Ida Storm
Markedsstande
Gå på opdagelse blandt stande fyldt med lækre smagsprøver, delikatesser og håndlavede produkter. Mød dygtige producenter, hør deres historier og tag unikke varer med hjem.
Fredag & lørdag: Markedsstande
- Folk Kombucha
- Il Fornaio
- Gastrotools
- Økologiske avlere
Søndag: Smørrebrødets Dag 2025
- Rört
- Espehus Kro
- Restaurant Møntergade
- Aamanns
- Kilden i Haven
- Hallernes Smørrebrød x Morgendagens Madtalenter
Pssst... køber du din billet i forsalg får du vores festivaløl med gratis - find billetter her
Mandag: Økologisk markedsdag
- Kombucha Time
- Dansk Camelina
- Contempehrary
- YOLO Chai
- Mette Ravn Vanilje
- Æbleland
- Naturmælk
Barer på pladsen
Mens du nyder de mange (smags)indtryk på festivalpladsen skal du selvfølgelig ikke gå rundt og tørste. Sammen med vores partnere, Nørrebro Bryghus og Theis Vine, sørger vi for, at barerne er fyldte med dejlig kolde drikkevarerne.
Åbningstider
Fredag: 12.00-22.00
Lørdag: 10.00-22.00
Søndag: 10.00-17.00
Mandag: 13.00-19.00
Tag del i madfesten i Kødbyen fra 15.-18. august 2025 og oplev fire dage fyldt med smagsoplevelser, stemning og gastronomiske overraskelser.
Se hele programmet her og planlæg din perfekte madweekend.