Vær med i programmet

København er hjemsted for fællesspisning og madglæde på tværs af hele byen - i hvert fald, hvis du spørger os! 

Det sætter vi fokus på under Copenhagen Cooking fra den 18. - 27. august 2023, når vi inviterer alle interesserede til at være en del af festival der består af lækre madevents i hele byen sammen med en række af byens bedste, dygtigste og sjoveste madfolk. Vi ønsker, at skabe et så alsidigt program som muligt så, at vores gæster for alvor kan gå på opdagelse i Københavns mangfoldige udbud af spiseoplevelser.

Hvis du er et spisested, butik, marked, producent, kulturinstitution eller andet, og du har lyst til at bidrage med gode madoplevelser i København, kan du byde ind med events Copenhagen Cooking. Alle kan tilmelde events, det eneste vi kræver er, at I har en god idé og har tænkt over de nedenstående krav for events.

Deadline for tilmelding af et event er mandag den 15. maj.

Tilmeld event

Hvad er det gode Cooking-event?

Events på Copenhagen Cooking skal være enestående, hvilket betyder, at indholdet eller omgivelserne skal være noget, man ikke normalt kan opleve. Og så skal det naturligvis have et gastronomisk omdrejningspunkt.

Her kan du læse mere om det gode event, eksempler på typer af events og indslag, hvad du skal overveje og hvorfor du ikke behøver at genopfinde den dybe tallerken for at være en succes. Og at du kan være med uanset om du er restaurant, kantine, producent, kulturinstitution eller noget helt femte. 

Har du blot en spirende idé til et event men er ikke sikker på hvordan den skal bæres videre? Så tøv endelig ikke med at tage fat i os – så kan vi sammen få stablet et fedt event sammen.

Kontakt os

Inspiration

Formatet for et event til Copenhagen Cooking kan være mange: smagning, rundvisning, workshop, middag, frokost, brunch, koncert, foodwalk, talks. 
Eneste krav er,  at der selvfølgelig er mad involveret.

Fælles for de enestående events er ofte at tænke i, om man enten har en enestående lokation eller en enestående situation. 

Enestående lokation

Her skal man tænke på, at gæsten får en spiseoplevelse et sted de normalt ikke kan komme til eller ikke forbinder med at spise. 
Det kan også være en restaurant der tager sin normale menu med til nye steder eller samarbejdspartnere.
På festivalen har vi blandt andet haft: middag i Bispebjerg Hospitals haver samt køkken, middag på gangbroen i Lufthavnen, dessertfrokost på gade, rundvisning og smagning i forskellige fødevareproduktioner, Shabbath i Det Jødiske Informationscenter og ikke mindst vores egen Frederiksberg Høstfest ned ad Frederiksberg Allé. 

Enestående situation

Her skal man tænke på, at vi som festival gerne vil understøtte det unikke i en vant lokation. Her kommer det enestående ved dit event til sin ret, når man for en dag kan opleve noget helt andet i jeres omgivelser. Det kan være man som restaurant har lyst til at sætte musik til maden eller hive sin leverandører ind og sætte fokus på deres produkter.  

Eksempler fra sidste års program er da Arbejdermuseet hyldede madpakken, der var baristaworkshop hos Darcy's kaffebar, eller Det Grønlandske Hus lavede en aften om mad og identitet. 

Du kan se mange flere inspirerende events fra sidste års program her.

Kan du ikke se dig selv i noget af ovenstående men har en anden idé? Så tag endelig fat i os og så kan vi sparre med dig om det. 

Vi håber meget at I har lyst til at være med til sammen med Copenhagen Cooking at lave enestående arrangementer. 

Det med småt: læs mere på FAQ for værter.

Vil du modtage nyheder for værter?

Mandag 6. marts åbner vi for tilmeldingen til det åbne event-program. Skriv dig op til vores nyhedsbrev og hold dig opdateret om Copenhagen Cooking, få besked når vi åbner for tilmeldinger til programmet og bliv tippet om events særligt for dig i mad- og kulturbranchen. 

Tilmeld nyhedsbrev