Potato Extravaganza

Potato Extravaganza

Kom med og hyld kartoflen, når vi sammen med Meyers skyder sæsonen for langbordsmiddage under åben himmel afsted med et brag.

På årets Distortion på Vesterbro slår vi hos Copenhagen Cooking os sammen med Meyers om en unik langbordsmiddag, der hylder kartoflens alsidighed og lækkerhed. Meyers' ekspertkokke er klar til at imponere dig med en række innovative og smagfulde retter, der fremhæver den ydmyge knold i al sin herlighed.

Den 4-retters menu, der serveres af Meyers søde tjenere, er baseret på klassiske danske råvarer, og lader sig inspirere af både det koreanske og nordiske spisekammer. Hvis dine tænder ikke allerede løber i vand, kan du dykke dybere ned i den lækre menu nedenfor.

Karens bord dækker det smukke bord og sørger for at der alt, hvad du behøver, så du skal blot møde sulten op og fange dagens dråber i en af Distortions barer.

Langbordsmiddagen er en fantastisk mulighed for at opleve kartoflens mange facetter og smagsoplevelser, samtidig med at du kan nyde den festlige atmosfære til Distortion. Det er den perfekte mulighed for at udforske, hvordan en så simpel ingrediens som kartoflen også kan være grundlaget for et kulinarisk festmåltid.

Så… nu er det tid til at sikre dig dine billetter, hive fat i dem, du elsker at spise sammen med, og tag dem med til en uforglemmelig kulinarisk oplevelse i hjertet af København.

Vi glæder os til at se dig!

KØB DIN BILLET HER.

 

MENU

Foccacia på ølandshvede med persille og salviepesto

 

Første servering

Kartoffelpandekage med cremefraiche, skalotteløg og tangperler

Anden servering

Grov kompot af bintje kartofler, fennikel-crudité, saltede stikkelsbær og kærnemælksdressing skilt med ramsløgsolie

Tredje servering
Hård stegt romaine, bønnecreme på gochugaru miso fra Nordic Koji, syltet løg og purløgs emulsion. Nye samsø-kartofler vendt i løvstikkesalsa

 

Det søde punktum

Kartoffelkage - Den klassiske konditorkage med porøs vandbakkelse, smørbagt mørdej, sød sveskekompot, flødecreme, marcipan og kakao

375 kr. + gebyr