HVORDAN DELTAGER DU?
I år gør vi tingene lidt anderledes og derfor har vi indført fire spændende kategorier, som årets events skal passe ind under, hvilket betyder at alle events skal kunne placeres i én eller flere af disse kategorier. Vi inviterer jer til at tænke nyt – alle events skal enten være helt nye eller have et kreativt twist, der giver dem en frisk vinkel.
Men selvom meget er vendt på hovedet, gentager vi naturligvis også et par af de største succeser fra tidligere år. Traditionen tro, hylder vi igen i år en grøntsag – og i 2025 er det løget, der får stjernestatus! Den lille, ydmyge køkkenhelt er både smagsgiver og en dybde-skaber, og vi opfordrer alle vores værter til at arbejde kreativt, innovativt og nytænkende med løgets mange lag under årets festival.
DE FIRE KATEGORIER
Spil på sanserne
Mad handler ikke kun om smag – det er en oplevelse for alle sanser! I denne kategori inviterer vi dig til at skabe et event, hvor gæsterne ikke bare smager, men også hører, dufter, ser eller måske endda føler sig til maden. Forestil dig en middag i mørket, en sansefestival med smagsprovokationer eller et interaktiv event, hvor deltagerne er en del af oplevelsen. Her har du muligheden for at overraske og skabe noget ekstraordinært, der får gæsterne til at huske dit event længe efter.
Hvorfor vælge denne kategori?
Fordi du får mulighed for at skabe en uforglemmelig oplevelse, der engagerer og fascinerer alle sanser. Dine gæster vil gå derfra med noget helt særligt – og måske endda en ny måde at opleve mad på.
Fokus på fællesskab
Mad smager bare bedre, når den deles med andre. I denne kategori handler det om at samle mennesker – gamle venner, nye bekendtskaber, store grupper og små familier – og skabe et fællesskab omkring måltidet. Fra langbordsmiddage til fælles madlavning, her er der plads til at skabe stærke bånd og varige minder.
Hvorfor vælge denne kategori?
Fordi fællesskabet er noget, vi elsker, og det gør dit event endnu mere værdifuldt. Det handler om at skabe relationer, der kan føre til nye samarbejder, loyale gæster og en helt særlig stemning, som får folk til at komme tilbage.
Mad på fingrene
Hvem elsker ikke at få fingrene i bolledejen? I denne kategori handler det om workshops, madskoler og praktiske madoplevelser, hvor dine gæster bliver en del af processen. Det kan være alt fra at lære at lave den perfekte pasta til at mestre den sværeste dessert. Denne kategori giver dig mulighed for at dele din viden og ekspertise med andre – og samtidig skabe en sjov og lærerig oplevelse for alle.
Hvorfor vælge denne kategori?
Fordi du kan vise dine kulinariske færdigheder, og samtidig give dine gæster muligheden for at blive eksperter i eget køkken. Det er en perfekt måde at engagere dem på, samtidig med at de får konkrete værktøjer og teknikker med hjem.
Hemmelige afkroge og forbudte bidder
Vis dine gæster byens skjulte perler. I denne kategori handler det om at skabe madoplevelser på steder, der normalt ikke er åbne for offentligheden. Tænk på skjulte museumshaver, ikoniske bygninger eller sågar fodboldstadions – steder, der giver maden en helt ny dimension. Det er her, du kan overraske og skabe et event, der skiller sig ud og giver både gæster og medier noget at tale om.
Hvorfor vælge denne kategori?
Fordi du får mulighed for at overraske dine gæster. Events på usædvanlige steder er en garanti for opmærksomhed og nysgerrige deltagere, der elsker at få en anderledes oplevelse.