_RFP4118 copy.jpg
_RFP2007 copy.jpg

TILMELDINGEN TIL COPENHAGEN COOKING 2021 ER ÅBEN!

København har en af verdens bedste madscener med fantastiske spisesteder i alle prisklasser og et hav af dygtige iværksættere, der udvikler, producerer, formidler og skaber unikke madoplevelser.

Copenhagen Cooking 2021 er derfor en HYLDEST TIL HOVEDSTADENs stærke og bæredygtige madscene, som vi har savnet så meget under corona-krisen.

Vi planlægger en festival, hvor der er masser af lækre events rundt omkring i byen, en appetitvækkende festivalplads på Israels Plads og en række relevante events for branchen selv. Alt sammen med fokus på hovedstaden.

Festivallen løber fra 20.-29. august 2021. Vi planlægger at lancere programmet i juni, og har deadline for indmelding af events den 1. Juni.

I alt arbejder vi med + 100 unikke events på 10 dage og + 200 aktive aktører.

Følg os på Facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for branchefolk, så er du blandt de første til at høre nyt om festivalen. 

Festivalen fokuserer på tre områder:

Cooking i Byen:  Vores åbne program, der foregår i hele byen hen over de ti dage. 

Festivalpladsen på Israels Plads: Her vil vi over fem dage lave alt fra middage og smagsoplevelser til workshops og debatter.

Brancheevents: Under festivalen arbejder vi på at samle fødevarebranchen i forskellige konstellationer og skabe velsmagende rammer for at styrke branchen som helhed.