Hvordan Brian Mark blev verdens bedste kok – vejen til Bocuse d’Or-guldet

Festivalpladsen · Vesterbro Gastrotools

I 2023 tog Brian Mark den største sejr, man kan som kok: Han vandt Bocuse d’Or – den mest prestigefyldte konkurrence inden for kokkefaget, også kaldet det uofficielle verdensmesterskab for kokke.

Hør historien fra Brian Mark om, hvordan hans rejse var: Hele vejen fra udvælgelse, gennem forberedelsen og til den intense dag i Lyon, hvor dommernes, tilskuernes, danskernes og pressens øjne var rettet mod ham og hans køkken.

Hvordan griber man det an, når rammerne for konkurrencen er en børnemenu, men en som stadig skal imponere gastronomiens elite – og endda med en ingrediens, man ikke selv bryder sig om? Og hvilken forberedelse kræver det, når man skal repræsentere sit land på den største internationale arena for sit fag?

Kom forbi scenen på festivalpladsen, og nyd sommersolen, mens du får hele historien om, hvordan Brian Mark opnåede titlen, som mange uden at blinke ville kalde “verdens bedste kok”.

Din vært
Gastrotools er en dansk virksomhed, hvis mission er at give hjemmekokkene værktøjer til bedre madlavning - både gennem køkkenudstyr i professionel kvalitet samt gennem læring, opskrifter, inspiration og indsigter fra den professionelle verden.

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
16.08
12.00 – 12.45 Gratis

Find event

Køkkenscenen på festivalpladsen
Flæsketorvet 45
1711 København V

How Brian Mark became the world's best chef – the road to Bocuse d'Or gold

Bocuse d'Or – the most prestigious competition in the culinary world, also known as the unofficial world championship for chefs.


Hear Brian Mark tell the story of his journey: all the way from the selection process, through the preparations, to the intense day in Lyon, where the eyes of the judges, spectators, Danes and press were fixed on him and his kitchen.


How do you approach a competition where the framework is a children's menu, but one that still has to impress the elite of the gastronomic world – and even with an ingredient you don't particularly like yourself? And what kind of preparation does it take to represent your country on the biggest international stage in your profession?


Come by the stage at the festival grounds and enjoy the summer sun while hearing the whole story of how Brian Mark achieved the title that many would unhesitatingly call ‘world's best chef’.


Your host
Gastrotools is a Danish company whose mission is to provide home cooks with tools for better cooking – both through professional-quality kitchen equipment and through learning, recipes, inspiration and insights from the professional world.