Michael Rahbek og Morgendagens Madtalenter åbner Smørrebrødets Dag
Smørrebrødets Dag skydes i gang med en særlig velkomst ved brygmester Michael Rahbek fra Nørrebro Bryghus. Som manden bag årets festivaløl byder Michael gæsterne velkommen og fortæller om øllets rolle på smørrebrødsbordet – og hvorfor netop øl og smørrebrød er det perfekte makkerpar.
Med stor faglighed og smittende entusiasme sætter Michael scenen for en dag i det klassiske, danske køkkens tegn, hvor smørrebrød og øl mødes i en fælles hyldest. Kom og vær med, når han officielt åbner Smørrebrødets Dag kl. 11.00.
Dine værter
Michael Rahbek er brygmester og bryggerichef hos Nørrebro Bryghus. Med en passion for håndværk, tradition og gode råvarer har han siden 2003 været en drivkraft bag bryggeriets øl og formidler med stor entusiasme øllets rolle i madkulturen.
Birgitte Ruth Witt, som er en del af Morgendagens Madtalenter, vil tage os med gennem smørrebrødets historie og udvikling. Birgitte står bag Delicious Denmark, hvor hun arbejder med formidling af dansk madkultur til både lokale og internationale gæster.
Morgendagens Madtalenter er et acceleratorprogram for unge i alderen 20-30 år, der er undervejs eller har en gastronomisk uddannelse og drømmer om at starte sit eget sted. Projektet hjælper med at udvikle de unges færdigheder, finde de rette kontakter og gøre deres idéer til virkelighed.