Fællesspisning og løgkærlighed på Nordens Plads

Cooking i byen · Frederiksberg Copenhagen Cooking 2025 x Medborgercentret Nordens Plads

Dyk ned i løgets mange lag og vær med til en aften fyldt med løgkærlighed, når kok Pernille Vejrum og løgekspert Henrik Jørgensen inviterer til fællesspisning i Medborgercentret Nordens Plads under Copenhagen Cooking.

Årets hovednavn: Løg
I 2025 hylder vi løget i alle dets afskygninger – fra det sprødt friske til det langsomt karamelliserede. Løget er mere end bare en ingrediens; det er en smagsbærer, der kan forvandle ethvert måltid. Copenhagen Cooking inviterer dig med på en kulinarisk rejse gennem løgets mange lag, hvor smag, kreativitet og fællesskab er i centrum. Læs mere om årets hovednavn her

Program

17.00
Fælles velkomst i den smukke byhave Nordens Have, hvor Henrik Jørgensen sætter stemningen med sit engagement i grøn omstilling og kærlighed til sæsonens grøntsager – i år med fokus på løg! Vi får et kig i plantekasserne, hører om dyrkningen i haven og sætter scenen for en aften i løgets tegn.

17.30
Så er der serveret! Vi rykker ind i Medborgercentret, hvor Pernille Vejrum har kreeret en skøn aftensmad med løg i alle afskygninger – karamelliseret, syltet, grillet og meget mere. Vi spiser sammen, mens Henrik Jørgensen giver et kort indblik i løgproduktion i Danmark, sorter, dyrkningsvilkår og afsætning – og deler ud af sin begejstring for den ellers ydmyge grøntsag.

20.00
Tak for i aften – og tak for løgkærligheden!

Dine værter
Pernille Vejrum
 er kok og gastronomisk konsulent hos Food Organisation of Denmark. Hun er udlært hos Per Thøstesen på Bistro Boheme, hvor hun gennem 13 år – de seneste seks som køkkenchef – har stået bag gryderne.

Henrik Jørgensen er salgschef hos Bejo Nordic og har arbejdet professionelt med løg i over 15 år. Han har stor indsigt i både dansk og international løgproduktion og har bl.a. repræsenteret Danmark ved løgkonferencer i både Europa og Sydamerika.

Medborgercentret Nordens Plads fremmer medborgerskab ved at give alle mulighed for at involvere sig i eget og andres liv. Vi tilbyder selvbetjent bibliotek, foredrag, koncerter og andre kulturelle aktiviteter. Gratis lokaler er til rådighed for borgerdrevne aktiviteter, og vi hjælper med at skabe arrangementer og netværk. Vi samarbejder med lokale interessenter for at forbedre området. Kom forbi til en snak og en kop kaffe, så finder vi ud af, hvad vi kan gøre for dig.

Copenhagen Cookings hjemmeside

I tilfælde af dårligt vejr..
Hvis det regner, mødes vi direkte i Medborgercentret Nordens Plads kl. 17.00.

Bemærk at billetprisen er eksklusiv billetgebyr

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
19.08 20.08
17.00 – 20.00 65 kr.

Find event

Medborgercentret Nordens Plads
Nordens Plads 16a
2000 Frederiksberg

Onion love and shared meals at Nordens Plads

Discover the many layers of the onion and enjoy an evening full of onion love, as chef Pernille Vejrum and onion expert Henrik Jørgensen host a flavorful gathering at Medborgercentret Nordens Plads during Copenhagen Cooking.


With onions as the star ingredient of this year’s festival, the evening celebrates their taste, versatility, and cultural role – from Danish fields to your plate.


This Year's Main Star: Onion
In 2025, we celebrate the onion in all its forms – from the crisp and fresh to the slowly caramelized. The onion is more than just an ingredient; it's a flavor carrier that can transform any meal. Copenhagen Cooking invites you on a culinary journey through the many layers of the onion, where taste, creativity, and community are at the heart of it all. Read more about this year’s main star here.


Program
17:00
We gather for a warm welcome in the beautiful urban garden Nordens Have, where Henrik Jørgensen sets the scene with her passion for local, seasonal ingredients – with onions taking center stage. Guests will explore the garden beds and learn about the cultivation taking place here, including the many varieties of onions grown by both local residents and the Nordens Have community.


17:30
Dinner is served! We move into Medborgercentret, where Pernille Vejrum has prepared a delicious meal featuring onions in every form – caramelized, pickled, grilled, and more.


While we dine together, Henrik Jørgensen will give a short, engaging talk about onion farming in Denmark – from cultivation conditions and varieties to market trends and the balance between organic and conventional practices.


20:00
Thank you for a lovely evening – and for celebrating onion love with us!


Your hosts
Pernille Vejrum is a chef and culinary consultant with the Food Organisation of Denmark. She trained under Per Thøstesen at Bistro Boheme in Copenhagen, where she cooked for 13 years – the last six as head chef.


Henrik Jørgensen is the Sales Manager at Bejo Nordic and has spent over 15 years working professionally with onions. With deep insight into both the Danish and international markets, he has represented Denmark at onion conferences in Europe and South America.


Medborgercentret Nordens Plads is a vibrant local center supporting cultural events, civic engagement, and community-driven activities. It hosts talks, concerts, communal meals, and more – always with an open door and a welcoming atmosphere.


Nordens Have er en grøn oase midt i byen – med fokus på fællesskab, bæredygtighed og socialt engagement. Her dyrkes grøntsager, relationer og grønne drømme.


Copenhagen Cookings website


In case of bad weather..
If it rains we met directly at Medborgercentret Nordens Plads kl. 17.00.


Please note that the price listed doesn't include the additional ticket fee.