Udsolgt

Skab dit eget smørrebrød: En smagsoplevelse fra jord til bord!

Cooking i byen · Valby Hotel- og Restaurantskolen

Bliv en del af en spændende gastronomisk oplevelse på Hotel- og Restaurantskolen, hvor vi inviterer dig til at udforske kunsten bag det danske smørrebrød på vores workshop.

Start rejsen med en inspirerende rundvisning i vores have sammen med vores dygtige gartner. Pluk de friske råvarer, som du senere skal omsætte til dit eget mesterværk af et smørrebrød.

Under kyndig vejledning fra vores erfarne smørrebrød/catere, lærer du om teknikkerne bag et perfekt sammensat smørrebrød. Opdag fx, hvorfor hvert lag af smag og tekstur er afgørende.

Når dit smørrebrød er klar, kan du slå dig ned i vores hyggelige have og nyde resultatet af dit arbejde.

Kom og deltag i denne workshop, hvor vi forvandler råvarer fra jord til bord og fejrer den danske smørrebrødskultur.

Book dine billetter nu og tag dine smagsløg med på en uforglemmelig rejse!

Din vært:
Festivalen bliver bragt til live i et samarbejde mellem Valby Lokaludvalg og Hotel- og Restaurantskolen. Hotel- og Restaurantskolen er en skole for alle, der elsker god mad og godt værtskab. Vi uddanner elever, der beriger verden med bæredygtig gastronomi, værtskab og hospitality: Kok, smørrebrød/cater, tjener, receptionist, ernæringsassistent, bager/konditor, EUX og 10. klasse. Vi holder også kurser og madskoler for både private og professionelle.

Instagram
Facebook

I tilfælde af dårligt vejr...
Rykkes eventet indendørs

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
22.08
16.30 – 17.15 50 kr.
18.00 – 18.45 50 kr.

Find event

Hotel- og Restaurantskolen
Kjeldsgaardsvej 1 - gennem porten
2500 København

Create your own open faced sandwich - The event is in Danish

The event is in Danish


Your host:
The festival is brought to life in a collaboration between Valby Local Committee and Copenhagen Hospitaly College. We are a school for everyone who loves good food and good hospitality. We educate students who enrich the world with sustainable gastronomy and hospitality: chef, caterer, waiter, receptionist, nutrition assistant, baker/confectioner, EUX and 10th grade. We also hold courses and cooking schools for both private individuals and professionals.


Instagram
Facebook