Vær med i programmet

København er hjemsted for fællesspisning og madglæde på tværs af hele byen - i hvert fald, hvis du spørger os! 

Det sætter vi fokus på under Copenhagen Cooking fra den 18. - 27. august 2023, når vi inviterer alle interesserede til at være en del af programsporet Cooking i byen, der består af lækre madevents i hele byen sammen med en række af byens bedste, dygtigste og sjoveste madfolk. Vi ønsker, at skabe et så alsidigt program som muligt således, at gæster for alvor kan gå på opdagelse i Københavns mangfoldige udbud af spiseoplevelser.

Hvis du er et spisested, butik, marked, producent, kulturinstitution eller andet, og du har lyst til at bidrage med gode madoplevelser i København, kan du byde ind med events til Cooking i Byen. Alle kan tilmelde events, det eneste vi kræver er at I har en god idé og følger nedenstående retningslinjer for events.

I 2023 hylder vi hovedstadens madkultur, hvorfor du kan være med til at præge det åbne program og sørge for at der er noget for enhver smag! Vi skal i fællesskab sætte fokus på det brede udvalg, som hovedstadens stærke madscene byder på. 

Tilmeld event

Hvad er det gode Cooking-event?

Samarbejde: For at skabe unikke og anderledes events vil vi meget gerne have, at alle events er et samarbejde mellem flere aktører. Det kan være en producent, en nabo-restaurant, en fiskehandler, gård, vinmager, brygger, gartner eller lign. Hvis du ikke lige har den gode idé, hjælper vi gerne med at matche jer med den rette samarbejdspartner.

Lækkerhed: Til et Copenhagen Cooking event SKAL der selvfølgelig være noget lækkert at spise – det hele handler jo om mad.

Læring: Vi vil gerne give gæsterne mere end en mæt mave med hjem. Man skal gerne gå klogere eller inspireret fra et Copenhagen Cooking event. Det kan være, at man har mødt en ny råvare, en ny producent, har fået en god historie om stedet, har hørt en talk eller en lille debat, lært at lave en ret, set et sted i byen, man ikke kendte, har mødt et nyt menneske... Mulighederne er mange. Igen hjælper vi gerne med inspiration.

Har du blot en spirende idé til et event, så tag også gerne fat i os – så kan vi sammen få stablet et fedt event sammen!

Da vi er en festival, som fokuserer på unikke events for festivalen, beder vi om, at alle events forholder sig aktivt til ovenstående principper. Derfor forbeholder vi os retten til at afvise arrangementer, som er uden for ovenstående kriterier.

Kontakt os

Vil du modtage nyheder fra Copenhagen Cooking?

Få nyheder, anbefalinger, samarbejdsmuligheder og vigtige datoer direkte i din indbakke! Skriv dig op til vores nyhedsbrev - så sørger vi for, at du modtager seneste nyt fra Copenhagen Cooking. 

Tilmeld nyhedsbrev