Lad os præsentere... Rebelicious Cooking Saison 2023

I tæt samarbejde har Anarkist og Nørrebro Bryghus brygget dette års festivaløl og nu er det tid til at sætte den på (smags)prøve. 

Rebelicious Cooking Saison er en belgisk saison - lavet på tørhumle og tilsat et strejf af grape.

Med den perfekte balance mellem både syre og bitterhed, tør vi godt garantere, at den går rigtig godt til magiske madoplevelser i sensommersolen - og du kan få smag for sagen, når vi dækker op til: 

Og så kan du naturligvis både smage årets festivaløl og opleve øl-entusiasmen, når Copenhagen Beer Weeks populære Øltorv rykker ind på Festivalpladsen ved Israels Plads. Her kan du nemlig både komme med til ølsmagning med Carsten Berthelsen, Ølmusikbanko med Folkehuset Absalon og meget, meget mere!

Kom med, når Copenhagen Cooking inviterer til madfestival - med et hint af øl. Det skummer med gyldne dråber og madoplevelser 18.-27. august og du kan gå på smagsopdagelse her. 

Se hele årets festivalprogram

Se videoen om årets festivaløl - brygget af Anarkist og Nørrebro Bryghus