COPENHAGEN COOKING

16. - 25. AUGUST 2024

TAK for 10 magiske sensommerdage og alle de fantastiske madoplevelser, som vi har delt under Copenhagen Cooking. Vi glæder os til at se jer til endnu flere langbordsmiddage, smagsindtryk og unikke oplevelser i 2024. 

Højdepunkter fra Copenhagen Cooking

Nyt fra Copenhagen Cooking

Kartoffelhelt #7: Takashi Saito

Lær at lave den takoyaki, når Saito deler opskriften på den lækre japanske ret - selvfølgelig med kartofler!

Læs mere →
Gæsteevaluering 2023

Hvad fungerede godt? Hvor var der plads til forbedring? Og hvilke ingredienser skal vi tilføje, så du har lyst til at deltage år efter år?

Læs mere →
Kartoffelhelt #6: Monika Madra-Pawlak

"Jeg er vild med kartofler! Og den er sågar en DNA-arvet grøntsag fra Polen, hvor jeg kommer fra"

Læs mere →
Smag på Zürich til Copenhagen Cooking

For første gang inviterer Copenhagen Cooking en kulturel venskabsby til byen under årets madfestival, og fra 24.-27. august kan man smage på Zürich på Israels Plads og udvalgte restauranter i hele København.

Læs mere →
Kartoffelhelt #5: Claus Meyer

Læs med, når Claus Meyer deler opskriften på en lækker sommersalat og få endnu flere kartoffeltips og tricks 🥔

Læs mere →
Kartoffelhelt #4: Kamilla Seidler

Mød Kamilla Seidler, der deler opskriften på en af sommerens absolutte favoritretter!

Læs mere →