Copenhagen Cooking & Food Festival byder på en række spændende events for dem, der arbejder med mad på den ene eller anden måde; inden for gastronomi, politik, industrien, videnskab, fødevareproduktion osv.

Nedenfor kan du få et overblik over de aktiviteter, vi kender nu. Der vil komme flere til løbende. Bemærk at flere af dem kræver personlig invitation eller særlig ansøgningsproces for at kunne deltage.

Foto: Sarah Buthmann
Foto: Sarah Buthmann

World Food Summit - Better Food for More People

30.-31. august 2018

I august 2018 kommer politikere, kokke, eksperter, bloggere og fødevareproducenter fra hele verden til København for at deltage i 'World Food Summit - Better Food for More People'. Topmødet har et globalt perspektiv om at bruge gastronomien til at skabe bedre mad til flere mennesker.

Det er tredje år i træk, at Miljø- og Fødevareminister Esben Lunde Larsen inviterer til internationalt madtopmøde i København. 

Læs mere her

Bite Copenhagen

30.-31. august 2018

Bite Copenhagen er Danmarks nye, ambitiøse B2B fødevareudstilling for nationale og internationale fødevareaktører. Med nærværende fortællinger om produktion, madglæde og holdninger præsenteres et autentisk øjebliksbillede af landets gastronomiske strømninger. Ambitionen er at skabe et mekka for alle, der prioriterer kvalitet, æstetik og gode råvarer. 

Den københavnske fødevareudstilling afholdes i Bella Center den 30. - 31. august 2018 og viser de bedste løsninger inden for oplysning, fødevaresikkerhed, gastronomi og madspild.

Det er BC Hospitality Group A/S, der sammen med Miljø- og Fødevareministeriet, står bag messen, som afholdes i tilknytning til det internationale fødevaretopmøde "World Food Summit - Better Food for More People’ og Copenhagen Cooking & Food Festival.

Læs mere om Bite her

Copenhagen Food Forum

28.-29. august 2018

Copenhagen Food Forum er et internationalt symposium for topledere i restaurantbranchen. Symposiet fokuserer på virksomheder, der leverer mad af høj kvalitet i regi af et kædekoncept eller med flere restauranter, som ønsker yderligere vækst, og være på forkant med nye trends og udfordringer.

Deltagelse i Copenhagen Food Forum sker per invitation og er forbeholdt en mindre gruppe ledere og ejere. I 2017 deltog 35 restaurantfolk og iværksættere fra hele verden, heriblandt Shake Schack, Hija de Sanchez, Dean & David, Vapiano, Madklubbben, MASH, Stick'n'Sushi, Grød, LêLê og Tender Greens.

For yderligere information om Copenhagen Food Forum kontakt venligst stine@thefoodproject.dk

Copenhagen Food Forum er støttet af Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen og Copenhagen Cooking & Food Festival.​

MAD Symposium

26.-27. august 2018

René Redzepi grundlagde i 2011 MAD ved et to-dages symposium. Tre hundrede kokke, restauratører, tjenere og journalister samledes i et rødt cirkustelt på Refshaleøen for at diskutere madens fremtiden, og i dag er MAD et fællesskab for både kokke, videnskabsfolk, entreprenører, landmænd, studerende og madinteresserede.

Det sjette MAD Symposium vil blive afholdt 26. og 27. august 2018 i det røde cirkustelt på Refshaleøen.

 

Læs mere om MAD Symposium her

Fremtidens Madscene

Fremtidens Madscene” er et unikt projekt målrettet ambitiøse og dygtige virksomheder der arbejder med mad og fødevarer. Under Copenhagen Cooking & Food Festival 2017 igangsatte vi de to første spændende aktiviteter ”Udviklingskørekortet” og ”Afsætningskørekortet”. Og projektet fotsætter - også henover Copenhagen Cooking & Food Festival 2018.

Udviklingskørekortet kickstartes med to dages fokus på gastronomisk innovation og produktudvikling, hvor virksomheder i samarbejde med kokke skal udvikle nye innovative produkter og smage. Afsætningskørekortet sættes i gang med træning i salgsteknikker og pitchtræning samt en unik mulighed for at deltage på BITE messen i Forum med særlige fordele.

Det er muligt for små og mellemstore ambitiøse fødevarevirksomheder, at deltage i aktiviteterne, og hvis det har fanget din interesse kan du kontakte Maria Louise (marialouise@thefoodproject.dk) for nærmere information.

 

Flere events for madbranchen på vej...

Der er flere spændende brancheevents ved at blive planlagt til Copenhagen Cooking & Food Festival 2018.

Følg med her og på vores Facebook-side!