Copenhagen Cooking & Food Festival byder på en række spændende events for dem, der arbejder med mad på den ene eller anden måde; inden for gastronomi, politik, industrien, videnskab, fødevareproduktion osv.

Nedenfor kan du få et overblik over de aktiviteter, vi kender nu. Der vil komme flere til løbende. Bemærk at flere af dem kræver personlig invitation eller særlig ansøgningsproces for at kunne deltage.

Generation Food Award

Generation Food Award er et nyt initiativ fra Copenhagen Cooking & Food Festival og Arla, hvor vi hylder de aktører, der har gjort noget særligt i årets løb for at skabe bedre madvaner til næste generation.

Generation Food Award 2018 afholdes den 31. august på Israels Plads. Overskuddet fra aftenen går ubeskåret til Arla Fondens MADlejr, der hvert år tilbyder over 1500 børn at lære at lave mad, blive inspireret til at finde glæden ved madlavning og få viden om gode madvaner. Målet er at 10.000 børn årligt får den samme mulighed.

I 2018 består juryen af familievejleder Lola Jensen, kok og TV-vært Timm Vladimir, kok og madskribent Louisa Lorang samt tre børn fra MADlejr.

Det kræver invitation at deltage.

Generation Food Award
Foto: Sarah Buthmann
Foto: Sarah Buthmann

World Food Summit - Better Food for More People

30.-31. august 2018

I august 2018 kommer politikere, kokke, eksperter, bloggere og fødevareproducenter fra hele verden til København for at deltage i 'World Food Summit - Better Food for More People'. Topmødet har et globalt perspektiv om at bruge gastronomien til at skabe bedre mad til flere mennesker.

Det er tredje år i træk, at Miljø- og Fødevareminister Esben Lunde Larsen inviterer til internationalt madtopmøde i København. 

Læs mere her

Bite Copenhagen

30.-31. august 2018

Bite Copenhagen er Danmarks nye, ambitiøse B2B fødevareudstilling for nationale og internationale fødevareaktører. Med nærværende fortællinger om produktion, madglæde og holdninger præsenteres et autentisk øjebliksbillede af landets gastronomiske strømninger. Ambitionen er at skabe et mekka for alle, der prioriterer kvalitet, æstetik og gode råvarer. 

Den københavnske fødevareudstilling afholdes i Bella Center den 30. - 31. august 2018 og viser de bedste løsninger inden for oplysning, fødevaresikkerhed, gastronomi og madspild.

Det er BC Hospitality Group A/S, der sammen med Miljø- og Fødevareministeriet, står bag messen, som afholdes i tilknytning til det internationale fødevaretopmøde "World Food Summit - Better Food for More People’ og Copenhagen Cooking & Food Festival.

Læs mere om Bite her

Copenhagen Food Forum

28.-29. august 2018

Copenhagen Food Forum er et internationalt symposium for topledere i restaurantbranchen. Symposiet fokuserer på virksomheder, der leverer mad af høj kvalitet i regi af et kædekoncept eller med flere restauranter, som ønsker yderligere vækst, og være på forkant med nye trends og udfordringer.

Deltagelse i Copenhagen Food Forum sker per invitation og er forbeholdt en mindre gruppe ledere og ejere. I 2017 deltog 35 restaurantfolk og iværksættere fra hele verden, heriblandt Shake Schack, Hija de Sanchez, Dean & David, Vapiano, Madklubbben, MASH, Stick'n'Sushi, Grød, LêLê og Tender Greens.

For yderligere information om Copenhagen Food Forum kontakt venligst stine@thefoodproject.dk

Copenhagen Food Forum er støttet af Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen og Copenhagen Cooking & Food Festival.​

Tivoli-Gemyses drivhus-25400.jpg

Freja Symposium

28. august 2018

På Freja Symposium vil over 50 af de dygtigste køkkenchefer og folk fra madbranchen mødes for at drøfte, hvordan vi kan forbedre ligestillingen på ledelsesniveau i den nordiske hotel- og restaurantbranche. Og det skal ikke bare drøftes, symposiet vil også fokusere på, hvordan deltagerne kan gøre en forskel, når de går ud af døren igen.

Freja er blevet udviklet af en gruppe af dygtige madkvinder, og deres mission er at samle beslutningstagere og skabe nogle løsninger, som betyder, at mænd og kvinder anerkendes og belønnes ligeværdigt.

Symposiet vil blive afholdt på restaurant Gemyse. Detaljeret program og talere vil blive offentliggjort i juni. Vil du høre mere, kan du kontakte os på marialouise@thefoodproject.dk

Freja Symposium er støttet af Nordisk Ministerråd og Copenhagen Cooking & Food Festival.

Ekspert i eksport

Ekspert i eksport

I samarbejde med Eksportrådet og Copenhagen Cooking & Food Festival inviterer Bite Copenhagen de udstillende virksomheder til at deltage i et helt unikt event om eksport. 

En række af de mest erfarne internationale eksportrådgivere tilbringer få dage hjemme i Danmark, og vil i den korte tid, være tilstede på Bite Copenhagen, for at rådgive spændende- og nytænkende danske fødevarevirksomheder der ønsker at entrere det internationale eksportmarked.

Eksportrådgiverne kommer med ekspertviden om disse lande: Brasilien, Indien, Tjekkiet, Belgien (EU), UK, Australien Kina, Dubai, Rusland, Vietnam, Tyskland, Sydafrika, Finland, Japan, Ukraine, Israel, Sydkorea, Malaysia, Nigeria, Frankrig og USA.

Til dette arrangement vil du lære om din virksomheds muligheder, for at afsætte produkter på det internationale marked, og dagen byder bl.a. på inspirerende oplæg, fælles diskussioner og mulighed for sparring med rådgiverne.

Tilmelding er gratis og forbeholdt udstillere på Bite Copenhagen. Tilmelding foregår først til mølle, og der vil som udgangspunkt være 30 ledige pladser.

Programmet er tentativt, og opdateres løbende.

Læs mere her

MAD Symposium

26.-27. august 2018

René Redzepi grundlagde i 2011 MAD ved et to-dages symposium. Tre hundrede kokke, restauratører, tjenere og journalister samledes i et rødt cirkustelt på Refshaleøen for at diskutere madens fremtiden, og i dag er MAD et fællesskab for både kokke, videnskabsfolk, entreprenører, landmænd, studerende og madinteresserede.

Det sjette MAD Symposium vil blive afholdt 26. og 27. august 2018 i det røde cirkustelt på Refshaleøen.

 

Læs mere om MAD Symposium her
Kong Oscar Bjørn Bertheussen (8).jpg

Nordic Assembly for public meals

31. august 2018

Nordic Plate, et tværnordisk samarbejde under Nordisk ministerråd, inviterer til Nordic Assembly 2018, hvor der sættes fokus på offentlige måltider til børn og unge. Vi deler erfaringer og praksis på tværs af organisationer, erhverv og nationale grænser for at øge kvaliteten af offentlige måltider til børn og unge og øge bevidstheden om New Nordic Food. Programmet fokuserer på praktiske løsninger og på at bringe teori og praksis tættere sammen.

Nordic Assembly 2018 finansieres af Nordisk Ministerråd og udføres af forskellige nordiske partnere ledet af The Copenhagen House of Food. Mødet afholdes som en del af Copenhagen Cooking & Food Festival.

Læs mere her

Flere events for madbranchen på vej...

Der er flere spændende brancheevents ved at blive planlagt til Copenhagen Cooking & Food Festival 2018.

Følg med her og på vores Facebook-side!