Bliv en del af Copenhagen Cooking & Food Festivalplads

Festivalpladsen er vores fysiske centrum på Israels Plads midt i København. Over fem dage skruer vi op for festlighederne og præsenterer et varieret eventprogram med alt fra anderledes spiseoplevelser til talks, live-podcasts, madbanko og måske lidt musik til stemningen. I 2019 sætter vi spot på fem udvalgte FN Verdensmål og har derfor dedikeret hver dag til sit eget mål. Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har lyst til at være del af Festivalpladsen.

Festivalpladsen består af

  • Cooking Stage - vores scene
  • Foodlab - vores workshoptelt
  • Food Square - vores event- og restauranttelt med udvalgte spiseoplevelser
  • Seatery - vores hyggelige dagligstuie
  • Eat and Drink - pladsens spiseområde med grøn street food

Eventpartner

Som eventpartner bliver du en del af aktiviteterne, vores festivalgæster kan opleve i løbet af de fem dage, hvor pladsen er åben. Det er muligt at blive eventpartner i vores restaurant, på scenen, i filmteltet eller i workshopteltet. Det er også muligt at byde ind med aktiviteter, som går ud over de tre nævnte områder.

Er du interesseret i at lave et event i samarbejde med Copenhagen Cooking, så kontakt Anna Sofie Steincke (annasofie@thefoodproject.dk) eller Simon Bøgh (simon@thefoodproject.dk)

Standplads - Mad & Drikke

Det er muligt at købe en standplads til mad og drikke under festivalen. Fra standpladsen kan du sælge mad og drikkevarer til de omkring 20.000 gæster, der besøger Festivalpladsen. I 2019 sætter vi særligt fokus på fisk og grønne retter.

For priser og mere info kontakt projektleder Anna Sofie Steincke (annasofie@thefoodproject.dk)   

Det er ikke muligt at købe en standplads som promoveringsstand. 

Nedenfor kan du læse en uddybende præsentation af vores festivalplads. 

Præsentation af Festivalpladsen