Bliv en del af Cooking i Byen

Cooking i Byen byder på 50+ unikke gastroevents spredt rundt i de københavnske gader og stræder. Her støder du, som gæst på en række forskellige madoplevelser lavet i samarbejde med byens restauranter, producenter og madfællesskaber. Vil du prøve kræfter med det højgastronomiske univers, eller nyde et glas vin i fællesskab med 1500 andre glade gæster på Frederiksberg Høstfest, så finder du det hele under Cooking i Byen. I 2019 har vi valgt at inddele festivalens store event-program i programrækker med hver sit tema. På den måde skulle det gerne blive nemmere for festivalens gæster at navigere i det omfattende festivalprogram.

  • Hjemme Hos Madpersonligheder inviterer på mad hjemme hos sig selv.
  • Humlen ved Maden  Vi hylder dansk øl i et møde med maden.
  • Særlige Steder Spiseoplevelser unikke steder i København.
  • Værtens Bedste Danmarks dygtigste værter tager gæsterne med på et anekdotefyldt besøg på deres yndlingsrestaurant.
  • Lyt til Maden Hvordan kan musik, stilhed og lyd ændre og inspirere en madoplevelse
  • Hyldest til Håndværket Smag på de gode bæredygtige råvarer og lær om samspillet mellem producenterne og gastronomien.
  • Mit kvarter er Dit Kvarter Events, der hylder naboskabet og Københavns unikke kvarterer.
  • Mad i Børnehøjde Madoplevelser for børn, hvor de voksne gerne må lege med.

Jeres event skal indgå i én af programrækkerne og skal være unikt for festivalen. Der er plads til max ti events i hver række. Vi udvælger de bedste events til programrækkerne.

Start dialogen med os ved at skrive til info@copenhagencooking.dk

L1070849 copy.jpg

Hjemme Hos

Vi inviterer Danmarks største madpersonligheder, til at byde på mad hjemme hos jer selv. Morgenmad i din elskede gårdhave, syv-retters middag til langt ud på natten eller eftermiddagskage i kolonihaven – det er op til dig, at vise hvad der inspirerer dig. Hjemme hos.. er populære, vedkommende arrangementer og dermed din perfekte platform til at give gæsterne et indblik i, hvem du er som kok - og som menneske.

L1050948 copy.jpg

Humlen ved maden

Øl-revolutionen buldrer derudaf i København. Vores nationaldrik har i de seneste år fået en kæmpe gastronomisk krammer og øl-scenen fremstår i dag mere kompleks og velsmagende end nogensinde før. Den gyldne, læskende drik er dybt forankret i den danske kultur, og den tradition hylder vi ved at parre humlen med nye spiseoplevelser. Kom med jeres bud på, hvordan øl og mad kan forenes – skål!

L1009479 copy.jpg

Særlige Steder

København er en af verdens flotteste byer, og det hylder vi under festivalen. Tag skattekortet frem og vis de særlige steder, hvor man kan spise. På vandet, under jorden, på broen eller på tagtoppen. Eventyret starter ved at give gæsten en ekstraordinær spiseoplevelse, som ikke kan findes til hverdag.

L1000101 copy.jpg

Værtens bedste

Vi hylder jer fremragende tjenere, restaurantchefer og værter i København, der sørger for, at ALT spiller i restauranten. Fordi en god spiseoplevelse opstår, når mad og værtsskab går op i en højere enhed. Tag en lille skare af gæster med ud et sted du elsker at spise, og indvi dem i alle dine sjove og interessante anekdoter fra alle de tusindvis af sjove oplevelser du har haft med gæster.

L1007874 copy.jpg

Lyt til maden

Smager mad anderledes, hvis der bliver spillet hip hop i stedet for klassisk? Kan man smage, hvis kokken er fan er Miles Davis? Måden vores mad smager på kan blive påvirket af den musik, vi lytter til. Og maden er påvirket af den musik, som kokkene lytter til og inspireres af. Det sætter vi fokus på i denne programrække, hvor vi smager på musikken og lytter til maden.

alt_kan_skal_spise.jpg

Hyldest til Håndværket

En stor del af æren for at København er en gastrometropol falder på de gode, bæredygtige og lokale råvarer, som er grundstenen i de københavnske restaurantkøkkener. I denne programrække hylder vi alle dem, som står bag madhåndværket; bageren, bonden, vinmageren eller ølbryggeren.

FrederiksbergHøstfest2015 - Rasmus_Flindt_Pedersen (5).jpg (1)

Mit kvarter er dit kvarter

De københavnske madgader har ualmindeligt meget at byde på, derfor vil vi gerne hylde de lokale kvarterer, men især også jer lokale madaktører. Vær med til at sætte hyggen i højsædet, når vi i år arrangerer vejfester, bydelsmiddage og madoplevelser sammen med jer, nogle af Københavns dygtigste madaktører, og få muligheden for at servere jeres bydel på et fad.

L1003521 copy.jpg

Mad i børnehøjde

Hvad smager insekter af? Hvordan laver man selv sodavand? Hvor kommer mælken fra? Er Michelin-mad kun for voksne? Lad fremtidens madører gå på opdagelse i gastronomien og madens verden. ’Mad i børnehøjde’ er en række spændende events rettet mod børn. De voksne må også godt lege med, så man sammen bliver klogere på, hvad man spiser, og hvor det kommer fra.

Præsentation af Cooking i Byen PDF-dokument