Støt et godt formål, når topkokke fra syv lande dyster mod hinanden i København i kampen om at lave verdens bedste hotdog.

Top dog Charity er et af Copenhagen Cooking & Food Festivals signaturevents. Konkurrencen bliver afviklet på Israels Plads i København, hvor syv topkokke kreerer deres bud på verdens bedste hotdog. Vinderen bliver fundet af et dommerpanel bestående af stjernekokke, madjournalister og andre kendte madaktører. 

Som gæst på festivalen har du mulighed for at købe og smage kokkenes hotdogs og finde din helt egen favorit. Du støtter samtidig et godt formål, da alle indtægter fra eventen bliver doneret til et velgørenhedprojekt.

Billetsalget til Top Dog Charity 2018 er startet!

Der er gratis adgang til Top Dog Charity, men hver hotdog koster 100 DKK. Hvert land laver kun 100 hotdog - og de kan hurtigt blive udsolgt - så du kan allerede nu sikre dig en hotdog ved at købe en billet nedenfor*.

Selve konkurrencen løber fra 17.00-19.00, men allerede fra 15.00 vil der være opvarmning med musik, øl og god stemning.

*Ved billetkøb er du sikret hotdog(s) på dagen, men kom i god tid, hvis du gerne vil være sikker på at få hotdog(s) fra en bestemt deltager. 

Køb din hotdog billet her
fff.JPG (1)

Velgørenhedsprojekt 2018

Hvert går alle pengene fra salget til Top Dog Charity til et velgørenhedprojekt. Udover du kan få lov til at smage nogle af verdens bedste hotdogs, så kan du altså også være med til med til at støtte et godt formål. 

I år støtter vi Food For Souls - en non-profit organisation, grundlagt af kok Massimo Bottura og Lara Gilmore, som skal styrke kampen mod madspild gennem social inklusion.

Du kan læse mere om Food For Souls her.

 

Vi glæder os til at se dig til Top Dog Charity på Israels Plads mandag d. 27. august