KOM TIL PLANTETOPMØDE – MARK, MENU OG MATCHMAKING 

Kom og bliv inspireret af den mangfoldige høst, vores grøntsagsproducenter kan levere. Du kan se, smage og opleve de friskeste varer og tale direkte med producenterne. Plantetopmødet inviterer professionelle køkkener til matchmaking med alle de bedste grøntsagsproducenter i Danmark. 

Plantetopmødet matcher på forhånd de tilmeldte køkkener med en række relevante grøntsagsproducenter. Dermed får alle køkkener en skræddersyet matchmaking med dem, som kunne være en ny samarbejdspartner.   

Desuden kan du dagen igennem opleve inspirerende talks om nytænkende samarbejdsmodeller mellem producenter og køkkener, få viden om planteproteiner og fremtidens grønne menuer. 

TILMELD DIG HER

HVORNÅR? mandag den 23. august 2021 klokken 10-17 

HVOR? Hotel- og Restaurantskolen, Kjeldsgårdsvej 1, 2500 Valby 

HVEM? Arrangementet henvender sig til dig, der arbejder i et professionelt køkken – fx kantine, restaurant, cafe, cateringvirksomhed, hotel. Deltagelse for repræsentanter fra professionelle køkkener er gratis. Vi opkræver et no-show fee på 300 kr. ved udeblivelse på dagen. Arrangementet er ikke for privatpersoner. 


Bag plantetopmødet står FOOD, Landbrug og Fødevarer, Danmarks Restauranter og Cafeér, HORESTA og Hotel- og Restaurantskolen.

Plantetopmødet er støttet af Promilleafgiftsfonden for frugtavlen og gartneribruget. 

Baggrund for Plantetopmødet

Formålet med Plantetopmødet er, at alle former for professionelle køkkener og foodserviceaktører opnår højere viden om frugt og grønts sæson, smag og kvalitet - og får styrket deres direkte relationer til avlere og gartnerier.  

Vi vil skabe et rum for plantedating, hvor avler møder kok, til både gensidig inspiration og fælles invitation til at løse udfordringen med at få en større mangfoldighed af grønt på tallerknerne.   

Plantetopmødet har fokus på at identificere tilgængelighed og samarbejdsmuligheder. Vi skal hjælpe til med at få varerne til at flyde sjovere og glattere gennem distributionssystemerne, og både køkkener og avlere skal inviteres med til at skabe løsninger på dette og se på nye samarbejdsmodeller.  

Plantetopmødet er rettet mod både økologer og konventionelle producentgrupper og hele det private marked af professionelle køkkener.  

Grøn Chef Trine Krebs 26713254