Der er madoplevelser på menuen i efterårsferien 🍂

Der er madoplevelser på menuen i efterårsferien 🍂

Kom med til Pop Up middag, grøntmarked, Svampeture og meget mere!

København emmer af sjove, anderledes, kreative og ikke mindst velsmagende madoplevelser i efterårsferien og vi har udvalgt en håndfuld til dig lige her 🎃 

Dining Week
Traditionen tro, så er uge 42 lig med madfesten Dining Week og igen i år kan du spise hos mange af byens restauranter til en yderst skarp pris i efterårsferien. Læn dig tilbage og nyd alt det, som restaurationsscenen har at byde på. Læs mere og køb din billet her. 

Pop Up middag i det Japanske Tårn i Tivoli 🏯
Den 13. oktober inviterer Tivoli til Halloween i Tivoli - og i år kan du også komme med til en unik madoplevelse, når det Japanske Tårn omdannes til pop up restaurant. Køkkenchefen Poul Andrias Ziskas fra den færøske Michelinrestaurant KOKS går sammen med chefkokken Mantas Vaidelis fra søsterrestauranten ROKS og rykker ind i Tivoli. Læs mere og køb din billet her. 

Grøntmarked på Nørrebro 🌱
Søndag den 16. oktober inviterer Grønt Marked producenter og landmænd fra hele Danmark til markedsdag på Guldberg Byplads på Nørrebro. Lær, køb og opdag meget mere om sæsonens råvarer. Læs mere her. 

Bag vanilje-cookies på Børnemuseet 👩‍🍳
Lørdag den 15. oktober kan du tage familiens mindste madører med til bageworkshop på Børnemuseet. Læs mere her. 

Svampetur i Klampenborg Dyrehave 🍄
Er du også vild med frisk luft og natur? Så tag med Vilde Råvarer på svampetur i Dyrehaven, lørdag den 15. august. Læs mere og køb billet her. 

Gallamiddag i Ungdomshuset 💃
Torsdag den 20. oktober inviterer ungdomshuset på Dortheavej til vegansk gallamiddag med naturvin og musik. Og du er inviteret. Læs mere og køb billet her. 

Vinsmagning med Vildmedvin🍷
Det er blevet tid til simreretter, stearinlys, hygge. Og måske et par gode flasker rødvin fra støvlelandet Italien. Torsdag den 20. oktober kan du blive klogere på vinens univers og komme med, når Vildmedvin på Grønttorvet inviterer til vinsmagning. Læs mere her. 

Rigtig god efterårsferie 🧡