Copenhagen Cooking & Food Festival er en årligt tilbagevendende madfestival i København. Over ti dage i slutningen af august samler vi kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk til en fejring af hovedstadens gastro-scene.

Programmet byder på både danske og internationale talenter. I det åbne program byder byens restauranter, kokke og kulturinstitutioner ind med særlige spiseoplevelser. På Israels Plads midt i København ligger Festivalpladsen, hvor vi præsenterer et varieret program med alt fra skæve spiseoplevelser til talks, workshops og skuekøkkener. 

Festivalen består også af en branchedel med symposier og konferencer. Her samler vi branchen til vidensdeling, erfaringsudveksling og inspiration.

H.K.H. Prinsesse Marie er protektor for Copenhagen Cooking & Food Festival.

Copenhagen Cooking & Food Festival blev startet i 2004 af Wonderful Copenhagen. Sekretariatet har siden 2017 ligget i Food Organisation of Denmark, der organiserer og afvikler festivalen, der i dag besøges af mere end 90.000 gæster.

FOOD er en non-profit organisation, der arbejder for at udvikle Danmark som madland, så maden bliver en vej til vækst, udvikling og oplevelser. Læs mere om FOOD her. 

Copenhagen Cooking & Food Festival er muliggjort med støtte fra en række vigtige partnere. Læs mere om vores partnere her.