Copenhagen Cooking & Food Festival er en årligt tilbagevendende festival i København, der hylder den københavnske gastro-scene og Danmark som madland.

Festivalen er for alle, der elsker mad, og byder på mere end 100 unikke events og arrangementer i løbet af 10 dage i august og september. Temaet for festivalen, 'Breaking the New' betyder, at festivalen byder på unikke og anderledes madoplevelser og de nyeste tendenser inden for mad.

Omkring 90.000 madinteresserede gæster deltager hvert år, hvor de fejrer det nordiske køkken, sæsonens råvarer og den gode spiseoplevelse.

Festivalen byder både på events for offentligheden og på events for madbranchen, og på den måde får vi samlet alle madaktører rundt om det samme bord. Det fysiske samlingspunkt for Copenhagen Cooking & Food Festival er på Israels Plads midt i København, hvor vi gennem alle 10 dage byder på madaktiviteter af alle slags på vores Festivalcentrum.

Copenhagen Cooking & Food Festival kan kun lade sig gøre med støtte fra en række vigtige partnere, hvilke du kan læse mere om her.

Vi glæder os til at se dig igen d. 23. august - 1. september 2019

Vil du gerne modtage nyheder om Copenhagen Cooking & Food Festival?

Vil du gerne modtage nyheder om Copenhagen Cooking & Food Festival?  Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for gæster og vær blandt de første til at høre om hvornår vi åbner for billetsalg og få invitationer til særlige arrangementer.

 

Tilmeld dig nyhedsbrev