København er en af verdens vildeste madbyer, hvis vi selv skal sige det. Det vrimler med madoplevelser, som får de mest kritiske madanmeldere til at klappe i hænderne af begejstring. Det samme gør vi. Under Copenhagen Cooking & Food Festival hylder vi i 10 dage den københavnske madscene og Danmark som madland. Her kan du se frem til at gå ombord i et væld af unikke madoplevelser. Omkring 90.000 madinteresserede gæster deltager hvert år i fejringen af den københavnske madscene, sæsonens råvarer og den gode spiseoplevelse. Festivalen byder både på events for offentligheden og for madbranchen. På den måde får vi samlet alle madaktører om det samme bord.

I 2019 kommer festivalen til at foregå på to planer - Festivalpladsen og Cooking i Byen. Over fem dage fra d. 28. aug. - 1. sep. omdanner vi Israels Plads til vores hjerte og centrum: Festivalpladsen. Mens Cooking i Byen er en paraply af madoplevelser udover det sædvanlige, der spreder sig til alle afkroge af København over 10 dage fra 23. aug. - 01. sep.

Copenhagen Cooking & Food Festival kan kun lade sig gøre med støtte fra en række vigtige partnere, som du kan se her.  

Organisation

H.K.H. Prinsesse Marie er protektor for Copenhagen Cooking & Food Festival.


Copenhagen Cooking & Food Festival arrangeres af Food Organisation of Denmark (FOOD), der er en non-profit organisation skabt for at øge interessen for dansk og nordisk gastronomi og fødevarekultur. Dette gør vi blandt andet gennem PR-indsatser og events. FOOD står også bag Food Festival i Aarhus og Madens Folkemøde på Lolland-Falster.

Copenhagen Cooking & Food Festivals sekretariat består af tre faste medarbejdere samt en række projektansatte og frivillige og har til huse på Hotel- og Restaurantskolen i Valby, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby. Du kan se de aktuelle medarbejdere her.

FOOD's bestyrelse udgøres af:

  • Formand: Kim Rahbek Hansen
  • Jakob Bernhard Knudsen, Arla
  • Jakob Skovgaard, Danish Crown
  • Per Krogsgaard Christiansen, Miljø- og Fødevareministeriet
  • Line Nørbæk, Erhvervsministeriet
  • Michael Jørgensen, 3F
  • Anders Bering, Carlsberg Danmark
  • Thomas Jakobsen, Københavns Kommune