Smagsprøver fra årets program

Smagsprøver fra årets program

Hvor skal du spise og hvad skal du opleve til Copenhagen Cooking 2022? Vi har udvalgt de første tre smagsprøver fra årets program.

Nu går det løs! Billetsalget til Copenhagen Cooking er i gang og årets program byder på noget for en hver smag. Og du kan allerede nu købe billetter til dine favoritter. 

Vi giver dig en smagsprøve på nogle af årets velsmagende arrangementer her ❤️

Kom med til traditionel shabbat-middag, når det Jørdiske Informationscenter i Krystalgade inviterer til spændende fortællinger om de jødiske traditioner, middag og koshervin. Middagen finder sted fredag den 19. august kl. 18.00-22.00. 

Tag plads ved bordet til endnu en langbordsmiddag, når "Nørrebro spiser" i Ægirsgade. Mens lokale Nørrebro iværksættere, madfolk og beboere sørger for maden, så dækker vi op til 150 sultne gæster, der kan se frem til aftenens velsmagende menu. Middagen foregår søndag den 21. august kl. 17.30-20.00. 

Eller tag med til fisk og spis sammen med lystfisker og madskribent Gordon Henriksen, der deler ud af sin spændende viden om lokale specialiteter under havoverfladen, mens Pernille Vejrum, tidligere chefkok hos Bistro Boheme, tre skønne retter, der nydes i solen på det yderste af Nordhavnstippen. Arrangement og middag foregår onsdag den 24. august kl. 17.00-21.00.

Læs mere og køb dine billetter her.