Er førstepladsen altid kun til låns?

Er førstepladsen altid kun til låns?

Restaurationsscenen i København har haft kæmpe indflydelse på den internationale opmærksomhed, men er førstepladsen kommet for at blive?

Ser man på de internationale lister over, hvor man skal rejse hen for at spise rigtig godt, så er vores lille land højt rangeret og vi har blandt andet de mange restauranter i København at takke for den massive omtale, interesse og opmærksomhed. Men hvordan opretholder vi niveauet på den gastronomiske scene fremadrettet? Hvad bevæger vi os fra? Hvor er vi på vej hen? Og er førstepladsen kun til låns - eller er den kommet til Danmark for at blive? 

Fra den 19.-28. august fejrer vi, at København er hjemby for vidunderlige spisesteder, dygtige madfolk, innovative fødevareproducenter og sultne københavnere. Og du kan være med, når vi sætter fokus på, hvad det var, der gjorde, at København blev en af verdens mest spændende madbyer. 

Læs mere om Copenhagen Cooking her.