De første billetter er nu sat til salg

Tag på opdagelse i Puglisis Farm Of Ideas nær Lejre, spis morgenmad med kogebogsforfatter Trine Hahnemann og The Guardians madredaktør Allan Jenkins på tagfarmen Østergro, mens fuglene synger solen op eller sejl rundt i GoBoats i Københavns Havn, mens du mæsker dig i fisk og skaldyr. Det er blot nogle af de oplevelser, du nu kan sikre billet til under Copenhagen Cooking & Food Festival, som lancerer første del af årets program.

Billetsalget til årets Copenhagen Cooking & Food Festival er skudt i gang, og allerede nu kan du gå på opdagelse i et bredt spektrum af arrangementer - hvad enten du er michelin-nørd, fastfood-elsker, grøntsagsentusiast eller blot ønsker at drikke dig småsnaldret i cider i solen.

35 unikke events er netop offentliggjort på vores programside.    

“Alle der interesserer sig blot en smule for gastronomi og mad kan godt forvente at blive både sultne og nysgerrige, når de ser det program, vi strikker sammen i år. Vi vil hen over de næste måneder drypvis lancere de events, som skal være med til at vise den københavnske madscene frem fra sin aller bedste side,” siger Copenhagen Cooking & Food Festivals direktør, Stine Lolk.

Festivalen samlede sidste år 90.000 mennesker i 10 dage og finder i år sted fra den 24. august – 02. september 2018.

Gæsterne til dette års Copenhagen Cooking & Food Festival kan se frem til et gensyn med populære signaturevents som Hjemme Hos, hvor man sætter dig til bords i en kendt madpersons private gemakker, Frederiksberg Høstfest, hvor man sammen med 1.500 mennesker fejrer mødet mellem land og by midt på Frederiksberg Allè og selvfølgelig de over 100 forskellige events, som kommer til at foregå rundt omkring i København.

“Vores mål er at vise, hvor sindssygt interessant en madby København er i dag. Der er simpelthen så meget talent samlet i vores by, som vi har lyst til at hylde og vise frem for folk. Derfor er vores ambition også at skabe events til både madnørden, der besøger massevis af restauranter om året, og events til danskeren, der bare gerne vil lære selv at sylte eller fermentere grøntsager,” siger Stine Lolk.  

Festivalcentrum på Israels Plads bliver udvidet

Under Copenhagen Cooking & Food Festival genopstår festivalens centrum på Israels Plads ved Torvehallerne i København. I år bliver pladsen endnu større, hvor der vil være 10 faste stader, som er til stede i alle 10 dage. Derudover vil der på pladsen og i teltene være nye aktiviteter og middage hver eneste dag. Og det vil være ganske gratis at droppe forbi.  

“Med vores festivalcentrum har vi skabt et naturligt samlingspunkt for festivalen. Sidste år besøgte cirka 45.000 gæster vores centrum og i år er vores mål at skabe en endnu større madfest, som kan være med til at sætte en stor, fed, tyk streg under, at København er en af verdens bedste madbyer,” siger Stine Lolk, festivaldirektør for Copenhagen Cooking & Food Festival.  

 

For yderligere info:

Festivaldirektør

Stine Lolk

Tlf.: 5388 2803

stine@thefoodproject.dk