Spis hjemme hos Danmarks største madpersonligheder

Kendte kokke og madpersonligheder inviterer til middage under Copenhagen Cooking & Food Festival. 

Hjemme Hos er et helt unikt koncept under festivalen. Her sætter du dig til bords og nyder en middag hjemme hos nogle af de bedste kokke og mest interessante madpersonligheder. Som gæst får du ikke kun et spændende måltid, men også en dybere forståelse for de personer, du er inviteret hjem til. Det er måske den mest personlige madoplevelse, du kan købe for penge. 

Hjemme Hos H.K.H Prinsesse Marie

Den 18. januar inviterede H.K.H. Prinsesse Marie skolebørn hjem til sig selv for at lave mad og lære om madspild. Det skete som led i Prinsessens rolle som protektor for Copenhagen Cooking & Food Festival, der i år arbejder med madspild som et af hovedtemaerne under festivalen.

Sammen med Timm Vladimir, 10 skolebørn og Selina Juul fra organisationen Stop Spild Af Mad lavede H.K.H. Prinsesse Marie en lækker frokost af skæve rødbeder og kartofler, nedfaldne æbler fra haven og grønne toppe fra gulerødderne, med fokus på madspild. 

Børnene, der var på besøg, var udvalgt blandt de hundredvis af børn, der i 2017 fik trænet deres madkompetencer på Arlas Madlejr i Helnæs. Sammen med Timm Vladimir sammensatte H.K.H. Prinsesse Marie en menu, som de lavede i fællesskab i Prinsessens private køkken, hvor blandt andet de skæve rødbeder og kartofler blev til lækker suppe, de stødte æbler fra haven blev bagt i ovnen og gulerodstoppene omdannet til lækker pesto.

Vil glæder os til at præsentere det nye Hjemme Hos program i midten af maj 2018