Cooking i Byen - en hyldest til hovedstaden

Alle spisesteder, butikker, markeder, producenter, kulturinstitutioner eller andre, der vil skabe gode madoplevelser i København, kan byde ind med events til vores program Cooking i Byen

Cooking i Byen er festivalens åbne program med events spredt ud over hele København. I 2021 hylder vi hovedstaden med en række kategorier, der sætter spot på hovedstadens stærke madscene. I dette spor, Cooking i Byen, laver vi events inden for fire kategorier, så der er noget for enhver smag!

Programmet offentliggøres den 22. Juni.

Programkategorier

 Kategorierne er:

  • Særlige Steder

Måltider på byens tagtoppe, på vandet, i lufthavnen eller under åben himmel. Gå på opdagelse i hovedstadens små oaser og særlige steder, og nyd et måltid på steder du ellers ikke ville besøge.

  • Rejs ud i din by

Vi mætter din rejselyst og sætter fokus på byens mangfoldige udvalg af internationale køkkener og deres madhistorier. Her tænkes længere end måltidet, og hele sanseapparatet kommer på rejse i egen by.

  • Mit kvarter er dit kvarter

Københavns bedste madaktører serverer deres bydel på et fad! Her hylder vi de lokale kvarterer og madhåndværkere, der sætter deres særpræg på det lokale bybillede og gør København til en af verdens bedste madbyer.

  • Mad i børnehøjde

Her inviterer vi familiens yngste madører til at gå på opdagelse i gastronomiens og madens verden. Sammen med børnene skal vi både nyde, lære og lege med maden.

Har du spørgsmål til Copenhagen Cooking 2021? 

Du er altid velkommen til at kontakte os - send os en mail på info@copenhagencooking.dk