Brancheevents - inspiration og videndeling til madbranchen

Copenhagen Cooking har et program målrettet alle de gode madfolk i branchen. Her sætter vi scenen for aktiviteter, der med fokus på bæredygtighed inspirerer til nye løsninger.

Det gør vi ved at invitere branchen til symposier, debatter, netværk og workshops, der bidrager til en gentænkning af det nordiske køkken og den københavnske gastro-scene.

I 2021 vil der være et særligt fokus på hovedstadens restauratører.

 

Branchevents 2021

  • VIP-åbningen af Copenhagen Cooking 2021: Restaurant- og fødevarebranchens samles sammen med politikere og beslutningstagere til netværk og middag i Dansk Industri på Rådhuspladsen i København. 
  • Symposium om bæredygtighed: Symposium for de mest bæredygtige kokke i ind- og udland. 
  • Sparring og rådgivning til en række madaktører. 
  • Aktiviteter for branchen i regi af de to udviklingsprojekter Fremtidens Madscene og Madfællesskabet
  • Plantetopmødet på Hotel- og Restaurantskolen, for avlere og restauratører 

PLANTETOPMØDET

KOM TIL PLANTETOPMØDE – MARK, MENU OG MATCHMAKING 

Kom og bliv inspireret af den mangfoldige høst, vores grøntsagsproducenter kan levere. Du kan se, smage og opleve de friskeste varer og tale direkte med producenterne. Plantetopmødet inviterer professionelle køkkener til matchmaking med alle de bedste grøntsagsproducenter i Danmark. 

LÆS MERE HER

Vil du vide mere om vores brancheevents?

Har du spørgsmål til deltagelse i brancheaktiviteter, så skriv til projektleder Ida Maria Kampmann på idamaria@thefoodproject.dk