HØSTFESTIVAL - EN NY MADFESTIVAL FLYTTER IND

Siden 2015 har der på Frederiksberg Allé hvert år i august været samlet mere end 1500 lokale og turister til fællesspisning ved langbord fra Runddelen til Madvigs Allé. Frederiksberg Høstfest er derfor nu blevet en fast tradition på Frederiksberg.

Høstfestival er et nyt initiativ, der bygger videre på den succesfulde høstfest. Høstfestival afvikles fra den 20. til den 29. august 2021 og er en del af Copenhagen Cooking. Ambitionen er at engagere og involvere langt flere lokale virksomheder og organisationer fra Frederiksberg, i et fælles høsttema - ”Fra jord til bord”.

Tilmelding Høstfestival på Frederiksberg

HØST PÅ MENUEN

Høstfestival er særligt tilrettelagte høstevents, der kan opleves i byens gårde, haver og restauranter. Alle byens borgere kan være med - fra udendørs langbordsmiddage i boligforeninger, pop-up restauranter i daginstitutioner eller en fælles middage på plejehjem. Der vil med andre ord være inddragende aktiviteter for enhver smag. 

Festivalen er bygget op omkring fire aktivitetsspor og vil være samlingspunkt for Frederiksbergs madaktører - fra kunst og kulturaktører til aktører med særlige lokationer, som for eksempel Kongehaverne eller bydelens baggårde med flere.

  1. Baggårdshøstfester med høstfestmiddage og mulighed for take-away-menuer samt cross-over-indslag i samarbejde med kulturaktører fra Frederiksberg.
  2. Havehøstfester med picnic i Frederiksbergs Kongehaver og grønne arealer.
  3. Open-source-program hvor alle aktører på Frederiksberg kan byde ind med arrangementer under Høstfesttemaet.
  4. Frederiksberg Høstfest. For specifikke spørgsmål vedr. 'Frederiksberg Høstfest' kontakt projektleder Simon Bøg Christensen på mail simon@thefoodproject.dk.

Alle arrangementer tænkes i corona-venlige setup, der kan tilpasses den givne situation. Det er gratis for aktører at deltage under Høstfestivalen.

AKTIVERING AF LOKALE FRIVILLIGE FÆLLESSKABER

Høstfestival skal skabe platform for lokale frivillige fællesskaber. Festivalen bidrager med glæde og økonomi til foreningslivet på Frederiksberg. Frivillige foreninger bliver for eksempel aktiveret ved at hjælpe til ved høstfestivalens arrangementer. 

BLIV EN DEL AF HØSTFESTIVAL

  • Det er gratis for alle mad- og drikkeaktører på Frederiksberg at blive en del af Høstfestival.
  • Der udarbejdes en særlig kommunikationsindsats for Høstfestival.
  • Der ydes gratis rådgivende konsulentbistand til alle aktører, der deltager - om det omhandler kommunikation, fysiske setup, matchmaking blandt aktører eller noget helt andet.
  • Som madaktører på Frederiksberg inviteres I til netværks- og inspirationsmøder blandt andet med fokus på at skabe nye samarbejder, blive klogere på kommunikation og eventafvikling – også i en tid med corona-restriktioner.

 

 

Frederiksberg Fonden støtter Høstfestival med 100.000 kr. årligt i 2021 og 2022.

Frederiksberg Kommune støtter Frederiksberg Høstfest der er en del af Høstfestivalen og bidrager i 2021 med 250.000 kr. til FOOD/Copenhagen Cooking.

For spørgsmål om høstfestival, kontakt Julie Hildebrandt-Hæsum Bender, mail: julie@thefoodproject.dk eller tlf: 2281 6522