ISRAELS PLADS SYDER OG KOGER

Over fem dage, fra den 25. - 29. august 2021, omdanner vi Israels Plads ved TorvehallerneKBH til festivalens hjerte og centrum: Festivalpladsen. Sammen med alle vores gode samarbejdspartnere skruer vi op for festlighederne og præsenterer et program fyldt med spiseoplevelser, workshops, talks og musik til at sørge for den gode stemning.

Festivalpladsen hylder Københavns stærke og bæredygtige madscene, og vi fejrer blandt andet to af Københavns mest kendte 'retter' nemlig smørrebrødet og den danske hotdog. Du kan også besøge Philipson Wines økologiske vinbar og Jacobsens ølbar.

Som en del af Festivalpladsen har vi TorvehallerneKBHs aktivitetstelt, hvor der også er masser af lækre events på programmet.

På Festivalpladsen er der særligt fokus FN's Verdensmål. Sammen med gode folk i madbranchen har vi udvalgt to verdensmål. I 2021 er det "Ansvarligt forbrug og produktion" (verdensmål 12) og "Klima" (verdensmål 13), der er ramme om indslagene på debatscenen og i workshops. 

HVER DAG NYE OPLEVELSER

Hver dag på Festivalpladsen sætter vi fokus på et tema. Teamet afspejler sig i indslag på scenerne og ikke mindst den mad, der er på pladsen. 

Onsdag den 25. august: Byens bæredygtige madscene

Torsdag den 26. august: Pølsevognens 100 år jubilæum

Fredag den 27. august: Markedsdag med Ciderfest og lokalt fødevaremarked 

Lørdag den 28. august: Smørrebrødets Dag 

Søndag den 29. august: Byens gourmetscene med Årets Ret

Vi præsenterer løbende Festivalpladsens arrangementer, men allerede nu kan du købe billetter til de første events i Torvehallerne og på Festivalpladsen:

SE PROGRAM