Hjemme Hos Claus Meyer

Cooking i byen · Frederiksberg Meyers Madhus

Surt show med Claus Meyer
Claus Meyer inviterer på en eksklusiv rejse, der følger eddikens vej fra rå frugt, gennem dobbeltfermentering videre til en tilværelse som 17 år gammel balsamisk nektar i 15 liter store håndlavede tønder af enebærtræ. Turen begynder i Nordhavn Eddikebryggeri på den yderste spids af Københavns Nordhavn. Her skal der smages på en række rene frugteddiker og yngre, fadlagrede varianter.


Derefter går cykelturen i samlet flok til Claus’ private eddikelager i hans hjem på Frederiksberg, hvor der bliver smagsprøver på de helt gamle frugteddiker fremstillet efter ”tradizionale”-metoden, som danner grundlag for nogle af verdens mest eftertragtede eddiker. Vi smager, spiser snacks og skyller ned med et godt glas vin. En flaske eddike fremstillet af danske Riesling-druer, som i sagens natur kun findes i et meget begrænset oplag, er inkluderet i oplevelsen.

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
27.08
16.00 – 19.00 950 kr.

Find event

Nordhavn Eddikebryggeri
Kattegatvej 53
2150 København

At home with Claus Meyer

Life's sour with Claus Meyer
Claus Meyer will in the company of his private guests trace a vinegar’s journey from raw food through double fermentation and onwards to become a 17 year old balsamic nectar stored in handmade juniper barrels each holding 15 liters.


The excursion begins at Nordhavn Vinegar brewery in Copenhagen’s North Harbour district. We’ll sample a range of pure fruit vinegars alongside younger barrel aged varieties. Then we’ll bike together to visit Claus’ private vinegar stock in his home at Frederiksberg.


Here we’ll taste mature fruit vinegar crafted following the “tradizionale” method, which serves as the base for some of the world’s most desired vinegars. A wave of snacks and a great glass of wine will ensue as a proper finish to of the experience. The ticket price includes a bottle of vinegar made from Danish Riesling grapes – a raw material found in very limited quantities.