JunkFood – Alles Ret?

Cooking i byen · Indre by JunkFood Fit for english speakers

I fotoudstillingen JunkFood – ALLES RET har fotografen Jens Honoré portrætteret gadens folk og optaget deres fortællinger om, hvad mad betyder for netop dem.


JunkFood er stiftet af Rasmus Munk, køkkenchef og medejer af restaurant Alchemist i København. Projektet er baseret på den simple idé, at alle har ret til mindst ét næringsrigt måltid om dagen. JunkFood lanceredes under den første coronanedlukning i marts 2020 og har siden leveret 300 gratis varme næringsrige måltider ud til gadens folk hver dag.


JunkFood fortæller. 'Vi prøver at hjælpe der, hvor det danske velfærdssystem svigter. Det er ikke helt let at forstå, at et så rigt og ressourcestærkt samfund som det danske, ikke kan finde ud af at hjælpe deres allersvageste med noget så simpelt og grundlæggende som et dagligt måltid mad. Mad er med til at skabe normalitet, velvære og trivsel. Det giver anledning til at skabe sociale relationer og det nedbringer vold og konflikter'.


JunkFood – Alles Ret? Er en offentligt tilgængelig fotoudstilling om gadens folk, som giver mulighed for at høre reflekterede og rørende fortællinger om hvor stor en forskel et måltid mad gør!

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
20.08 29.08
Hele dagen Gratis

Find event

Nørreport Station
Nedgangen ved Gothersgade
København K

JunkFood Photo Exhibition?

The english text about this photo exhibition is on its way...