MULD, MAGI og MAD - Afterparty

Indre by Frugtformidlingen Fit for english speakers

Kom og vær med til at lave mad af alle de grøntsager, som ikke blev spist i løbet af MULD, MAGI og MAD - Grøntsagsfestival 2018 - og spis maden bagefter.


Til at kaste ekstra glans over festen leverer Ost & ko delikate rester fra Ostebaren, så vi kan dyppe, svøbe og iklæde grøntsagerne de bedste oste i alt fra fast til smeltet form.


Michael Haase fra Plant Jammer viser os, hvordan du kan bruge kunstig intelligens til at trylle fantastiske, velsmagende grøntretter ud af grøntrester og osteskorper. Plant Jammers app tænker som en kok, så du er sikker på at få alle elementer af sødt, surt, bittert, fedt, sprødt m.m. ind i dine retter. 


Undervejs spiller Sven Meinild på saxofon, Jonathan Aardestrup på kontrabas og Rune Lohse på trommer op til blid og sjow søndagsjazz


Vi har plads til 100 gæster under Israels Plads’ lysende søndags aftenhimmel til afterparty. Det bliver en spontan-hæng-ud samkogning med den plan vi i fællesskab kommer op med, når Grøntsagsfestival 2018 er slut. Vores grøntsags-koge-coaches står klar til at guide og hjælpe, og det bliver en middag med plads til vores helt egen samskabte menu. Tá dit skønneste grøntsagshumør på, og vær klar til at møde andre grøntsagselskere og nye ideer til at få sæsonens grøntsager spist op. Menuen er vegetarisk.


Program:


17:00 vi laver sammen en menu af alle grøntsagsfestivalens overskudsråvarer og inddeler gæster i hold


17.30 vi laver mad


19.00 vi spiser vores menu sammen


21.00 we say good night


MULD, MAGI og MAD arrangeres af Frugtformidlingen med støtte fra Produktionsafgiftfonden for frugt- og gartneriprodukter.


Se også:


Co-creation MULD, MAGI & MAD - Grøntsagsfestival 


MULD, MAGI & MAD - Grøntsagscoaching

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
26.08
17.00 – 21.00 75 kr.

Find event

Festivalcentrum - Laden
Israels plads
1361 København K

SOIL, MAGIC and FOOD - Afterparty

Join cooking the veggies, that weren´t eaten during the SOIL, MAGIC and FOOD -Vegetable Festival 2018 - and eat the food afterwards.


As an extra treat, Ost & ko delivers all of their delicate left-overs from The Cheese Bar, so we can dip, wrap and dress the vegetables in the best Danish cheeses.


Michael Haase from Plant Jammer, a new App will show us, how you can use artificial intelligence to make yummytastting courses with plenty veggies.


During the night Sven Meinild, sax, Jonathan Aardestrup, bass and Rune Lohse, drums will play funny and calm sundaysjazz.


We can seate 100 guests under the clear sunday night sky on Israels Plads. It will be a spontaneus-hang-out co-cooking with the plan that we can create together. Our veggie-cooking-coaches are ready to guide and help. It will be a dinner with our very own menu. Put on your finest veggie-smile and be ready to meet other veggie-lovers and get new ideas to eat up the seasonal veggies. The menu is vegetarian. 


 


Programme:


17:00 together we plan the menu - and joins in groups


17.30 we cook together


19.00 we eat together


21.00 we split and bid godnight


Other events:


Co-creation SOIL, MAGIC & FOOD - Vegetable Festival


SOIL, MAGIC & FOOD - Veggies Coaching