Bogforum på Copenhagen Cooking & Food Festival

Indre by Copenhagen Cooking & Food Festival

Bogforum samarbejder i år med Copenhagen Cooking om en række arrangementer søndag d. 26. august. Der er tale om en lille forsmag på de arrangementer Bogforum afholder fra 26. til 28. oktober i Bella Center Copenhagen.


Søndag den 26. august kan du opleve Søren Gericke, Iben Diamant og NaCL på Copenhagen Cookings festivalcentrum. Se programmet her


Under Bogforum i oktober, kan du møde masser af dedikerede kokke og foodies på Bogforums Madscene. Mød blandt andre:



  • Rasmus Leck Fischer og andre NACL-kokke, der fortæller om showcooking – NACL-kokkenes gastronomiske legeplads

  • De to kyndige og prisvindende bartendere Jeppe Nothlev og Nicklas Jørgensen, når de præsenterer opskrifter på nye og klassiske drinks

  • Øl-ekspert Carsten Bertelsen der, i selskab med Anders Breinholt og Søren Rasted, fortæller om julens øl – og uddeler smagsprøver.

  • Claus Holm, der med udgangspunkt i sin nye kogebog ”Holms desserter” laver søde lækkerier på scenen

  • Meyers Madhus, der giver gode råd til glutenfrie brød og kager


 


Se Bogforums fulde program fra 15. september. Billetter kan købes her

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
26.08
10.30 – 17.00 Gratis

Find event

Festivalcentrum - Fadeburet og Spisekammeret
Israels Plads
København K

Bogforum at Copenhagen Cooking & Food Festival

Bogforum samarbejder i år med Copenhagen Cooking om en række arrangementer søndag d. 26. august. Der er tale om en lille forsmag på de arrangementer Bogforum afholder fra 26. til 28. oktober i Bella Center Copenhagen.


Under Bogforum i oktober, kan du møde masser af dedikerede kokke og foodies på Bogforums Madscene. Mød blandt andre:


 



  • Rasmus Leck Fischer og andre NACL-kokke, der fortæller om showcooking – NACL-kokkenes gastronomiske legeplads

  • De to kyndige og prisvindende bartendere Jeppe Nothlev og Nicklas Jørgensen, når de præsenterer opskrifter på nye og klassiske drinks

  • Øl-ekspert Carsten Bertelsen der, i selskab med Anders Breinholt og Søren Rasted, fortæller om julens øl – og uddeler smagsprøver.

  • Claus Holm, der med udgangspunkt i sin nye kogebog ”Holms desserter” laver søde lækkerier på scenen

  • Meyers Madhus, der giver gode råd til glutenfrie brød og kager


 


Se Bogforums fulde program fra 15. september. Billetter kan købes her: https://www.ticketmaster.dk/search/?keyword=bogforum