Verdens (måske) mest bæredygtige middag på Israels plads

Indre by .506 Fit for english speakers

Præsenteres af .506 i samarbejde med Food Studio


Kom og oplev en plantebaseret gourmet middag, der belaster klimaet mindst muligt. 


.506 vil i samarbejde med Food Studio og Copenhagen Cooking & Food Festival give deres bud på en bæredygtig middag, med lokale råvarer i sæson, hvor alt affald bliver komposteret og hvor klimaaftrykket er minimalt. 


Israels plads vil danne rammen om de to middage, hvor alle overskudsvarer fra den første aften efterfølgende vil blive komposteret på Israels plads eller anvendt til den næste middag. Det er derved en fuldstændig bæredygtig madoplevelse, hvor der ikke produceres affald overhovedet. Menuen er uden kød, idet kødproduktion udgør en stor klimabelastning, derfor handler det om at vise vejen for, hvordan plantebaseret og bæredygtig mad kan smage fantastisk. 


Middagene er udviklet af Robert Jacobsen og Søren Westh, der begge er pionerer inden for bæredygtig gastronomi i Norden.  De to middage er samtidigt en del af .506's mission om at sætte nye standarder inden for sustainable cooking. 


Prisen inkluderer nedenstående menu + vin eller juice 


MENU


FORRET/SNACKS



  • Lerbagte gulerødder

  • Saltbagte søde majs

  • Variation af grøntsager i sæson


HOVEDRET



  • Brødbagte kartoffelskræller med Københavnsk ricotta

  • Brændte porrer med Honning fra Nørrebro og sennep

  • Rødbede i dild og hørfrø

  • Grillet blomkål, hvidløg og sauerkraut


DESSERT



  • Æble i snaps og skovmærke

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
24.08
18.00 – 22.00 495 kr.
30.08
18.00 – 22.00 495 kr.

Find event

Festivalcentrum - Laden
Israels plads
Linnésgade 3
1361 København K

Sustainable dinner on Israels plads

Presented by .506 in cooperation with Food Studio


Experience a plant based gourmet dinner, which makes as little an impact on the environment as possible


In cooperation with Food Studio and Copenhagen Cooking & Food Festival .506 are going to make their version of a sustainable dinner with local seasonal ingredients, where all the garbage will be composted and where the climatic impact is minimal.


Israels Plads will be framing the two dinners, where all the leftovers from the night before are going to be composted on Israels Plads or used for the next dinner. Therefore it will be a total sustainable food experience, where there won’t be produced trash at all. The menu is without meat, because meat productions makes a huge impact on the environment. It’s all about showing how plant based and sustainable food can taste amazing!


The dinners are developed by Robert Jacobsen and Søren Westh, who both are big pioneers within sustainable gastronomy in the North.


At the same time the two dinners are a part of .506’s mission about setting new standards within sustainable cooking.


The price includes menu + wine or juice


MENU


STARTERS/SNACKS



  • Carrots baked in clai

  • Sweet corns baked in salt.

  • Variation of vegetables in season.


MAIN COURSE



  • Potato peels with riscotta of Copenhagen baked in bread.

  • Roasted leeks with honey from Nørrebro and mustard

  • Beetroot in dill and flax seeds

  • Barbecued cauliflower, garlic and sauerkraut.


DESSERT



  • Apple in schnapps and wood sorrel