Suhrs Højskole: Smag på naturvin

Cooking i byen · Indre by Suhrs Højskole

Kom til eftermiddag fyldt med smag og læring med Christopher Melin. 

Du skal smage “usminkede” vine og høre hvordan naturvin adskiller sig fra fx økologisk og biodynamisk vin. Hvad sker der i marken og hvad sker der i kælderen, når man begynder at arbejde med, i stedet for imod naturen? - og kan svovl helt undværes i vinproduktionen? Christopher Melin, med mange års erfaring i vinindkøb, indfører jer i naturvinens univers.

Til smagningen vil du undervejs få tips til dyrkning, produktion og fremstilling af naturvin. Derudover har du mulighed for at smage på forskellige naturvine undervejs.

Suhrs Højskole har fundet de fremmeste og mest passionerede eksperter på hver deres område. Denne er en ud af ialt 4 smagninger på hhv. Kartofler, Eddike, Chokolade og Naturvin. De afholdes alle torsdag d. 25. august hhv kl 16.30 og kl 19.00. Der er mulighed for at deltage i fællesang forud for smagningerne kl 16.30.

Om stedet
Smagningerne foregår på Suhrs Højskole i Pustervig 8. Suhrs Højskole er Danmarks eneste madhøjskole med fokus på mad, bæredygtighed og kultur. 

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
25.08
19.00 – 20.30 150 kr.

Find event

Suhrs Højskole
Pustervig 8
1126 København K

Taste of natural wines

This event will be held in Danish.